«Όταν φύγω...» - Συγκλονίζει η απόφασή του Τσορτέκη για τη στιγμή που θα πεθάνει

Μίλησε πολύ ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν φύγω...» - Συγκλονίζει η απόφασή του Τσορτέκη για τη στιγμή που θα πεθάνει

Ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκε καλεσμένος στο Super Κατερίνα του Alpha την Τρίτη 6/12 με τον ηθοποιό να έχει να πει πολλά σχετικά με τις εντυπωσιακές ερμηνείες, που χαρίζει στο Maestro του Mega και στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha.

Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο απλώς δε κάνει συχνά τηλεοπτικές δουλείες και έτσι μέσα από τη φετινή σεζόν τον γνωρίζουν καλύτερα και νεότερα σε ηλικία άτομα.

Το ξεκίνημα του στον χώρο δεν ήταν και τόσο εύκολο, μιας και έχει αναφερθεί από μόνος του στις δυσκολίες, που πέρασε μέχρι να φτάσει στο σημερινό απογειωτικό σημείο.

«Δεν κάνω τη δουλειά του ηθοποιού για βιοπορισμό. Εξ' αρχής ένιωσα ότι αν αυτό που κάνω το βάλω σε ισοζύγιο οικονομικής απολαβής, θα στερέψει με τη μία. Έκανα δουλειές στις οποίες δεν πληρώθηκα καλά ή δεν πληρώθηκα καθόλου. Όταν ξεκίναγα το 1990, στα θέατρα όπου βρέθηκα βάζαμε λεφτά από την τσέπη μας», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη του ο ηθοποιός.

Μεταξύ λοιπόν των όσων ανέφερε στη συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιού σχετικά με την πιο δύσκολη σκηνή, που έκανε κάτω από το νερό στο Maestro, στη συνέχεια έκανε και μια σοκαριστική αποκάλυψη για την απόφαση, που έχει πάρει για το σώμα του, από τη στιγμή, που θα φύγει από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσορτέκη για την απόφαση του όταν φύγει από τη ζωή

«Όταν αναφέρομαι στην καύση, δεν αναφέρομαι στην ταφή η οποία μου είναι αδιάφορη, γιατί δε με αφορά αυτό. Η καύση με αφορά για τους δικούς μου ανθρώπους. Επειδή όλοι έχουμε ζήσει την περιφορά του θρήνου σε βάθος χρόνου με τα τρισάγια και τα μνημόσυνα.

Αυτό επαναφέρει μια δραματική ανάμνηση ή μνήμη στους ανθρώπους που συμμετέχουν εκείνη τη στιγμή σε αυτό το πράγμα. Αυτό δε θέλω σε καμία περίπτωση να το αφήσω σαν παρακαταθήκη ή κληρονομιά στους πολύ δικούς μου ανθρώπους από αγάπη προς αυτούς.

Όταν φύγω, έφυγα. Είναι προτιμότερο κάποια στιγμή ή και ποτέ να με θυμηθεί κάποιος σαν ανάμνηση από το να έχει μια υποχρέωση σε μια ανάμνηση όπως ένα μνημόσυνο που είναι βασανιστικό. Η καύση είναι… ήρθε το πέρας, ήρθε και το άλλο πέρας, τελείωσε το πανηγύρι γιατί η ζωή συνεχίζεται» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.