Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω» - Σοκάρει μέλος του Σασμού για την τεράστια οικονομική καταστροφή που υπέστη

Τα δύσκολα χρόνια πριν την επιτυχία

«Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω» - Σοκάρει μέλος του Σασμού για την τεράστια οικονομική καταστροφή που υπέστη
News 06.12.2022 18:42
Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη επιτυχία του σίριαλ Σασμού, στον Alpha δεν αποδεικνύεται μόνο μέσα από το γεγονός, πως δηλαδή ο πρώτος χρόνος έκανε τεράστια επιτυχία και πήγε δεύτερη σεζόν αλλά και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης και την αγάπη του κοινού.

Η ταύτιση με το σενάριο και τους ρόλους της σειράς συμβαίνει χωρίς να είναι κανείς από την Κρήτη, καθώς περιγράφονται αληθινά και βγαλμένα από τη ζωή γεγονότα, τα οποία σίγουρα για τους κρητικούς είναι πολύ γνώριμα.

Ο συγγραφέας λοιπόν του βιβλίου, στον οποίο και οφείλεται η δημιουργία - έμπνευση του προγράμματος, που βλέπουμε στη τηλεόραση έχει ένα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον παρελθόν μέχρι να γίνει γνωστός για τον Σασμό.

Από τις δηλώσεις, που έκανε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ο Σπύρος Πετρουλάκης την Τρίτη 6/12 ανέλυσε τα δύσκολά χρόνια πριν από την επιτυχία, καθώς είχε υποστεί μαζί με πολλούς Έλληνες οικονομικά πλήγματα από την κρίση (δείτε εδώ τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από το βιβλίο).

Τα δύσκολα οικονομικά χρόνια για μέλος του Σασμού

«Η Κρήτη ήταν και είναι για μένα ένας μαγνήτης, ο οποίος με τράβαγε από τότε που ήμουν μικρός. Ήταν πάντα ένας πόλος έλξης. Το σκέφτηκα και επιχειρηματικά γιατί ήθελα να ανοίξω ένα γυμναστήριο και δεν είχε ανταγωνισμό. Στην αρχή ήταν λίγο ψυχρό το κλίμα στο Ρέθυμνο.

Σε κάποια μέρη πας ξένος και παραμένεις ξένος. Στάθηκα όμως τυχερός. Εκεί παντρεύτηκα, έμεινα μέχρι το 2006 και μετά πήγα στα Χανιά. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κρήτη, η κόρη μου έγινε 17 και ο γιος μου είναι 15.

Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη για λίγο καιρό για να παίξω μουσική. Στην Αθήνα οι σκηνές ήταν πιο πολλές. Ήμουν αρκετά μεγάλος, γύρω στα 40. Υπήρξαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με την κρίση, μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές. Μου άφησε χρέη.

Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και ξεκίνησα τη μουσική. Έπρεπε κάπως να ζήσω. Μόλις ήρθα στην Αθήνα βρήκα δουλειά ως μουσικός. Ζούσα στο πατρικό μου που ήταν εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, σε ένα στρώμα στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα. Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω…» ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά...» - Δύσκολες ώρες για την υγεία του συγγραφέα του Σασμού

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης

Share