Χαρές στο σπίτι της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη - H τρυφερή ανάρτηση

Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram Κέλλυ Κελεκίδου
Instagram Κέλλυ Κελεκίδου

Ημέρα χαράς ήταν η σημερινή (6/12) για την Κέλλυ Κελεκίδου μιας και ο αγαπημένος της σύζυγος, Νίκος Κουρκούλης είχε την ονομαστική του εορτή. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και κάθε μέρα είναι ξεχωριστή με τα δύο παιδιά τους (δείτε εδώ το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν).

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει.

Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Κουρκούλης.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για τον Νίκο Κουρκούλη

Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του Νίκου Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να του ευχηθεί με μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιά.

«Χρόνια πολλά στον δικό μου Νίκο», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Κελεκίδου Κουρκούλης