Τη μπέρδευαν πολύ στην αρχή της καριέρας της - Με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό ταύτιζαν τη Τσιμτσιλή

Το αποκάλυψε με πολύ γέλιο στο πλατό της η Σταματίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη μπέρδευαν πολύ στην αρχή της καριέρας της - Με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό ταύτιζαν τη Τσιμτσιλή

Πολλά τα ονόματα, που έχουν αναδυθεί τα τελευταία 20 χρόνια στην ελληνική showbiz, με ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και πολλά άλλα πρόσωπα, που έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί η κάθε προσωπικότητα γενικότερα να είναι ξεχωριστή, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει ομοιότητες σε χαρακτηριστικά προσώπου, σε φωνές αλλά και σε επίθετα τα οποία δυσκολεύεται κανείς να ξεχωρίσει.

Μέσα από το Happy Day του Alpha ακούσαμε την Τρίτη 6/12 ξεκαρδιστικές ιστορίες ηθοποιών, που στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους άκουγαν αντί για το δικό τους επίθετο, το επώνυμο ενός συναδέλφου τους.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε, πως πριν από 20 χρόνια όταν ξεκίνησε στην ηθοποιία υπήρχε ένα μπέρδεμα μεταξύ του ιδίου με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Μάξιμο Μουμούρη. Φυσικά με το πέρασμα του καιρού όλα αποσαφηνίστηκαν, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα επίθετά τους, μοιάζουν πολύ.

Στη συνέχεια μια αντίστοιχη ιστορία είχε να αφηγηθεί και η Λένα Δροσάκη, η οποία εξήγησε πως θαυμάστρια της είχε πιάσει την κουβέντα για το πόσο καλή είναι αποκαλώντας την, ως Λένα Παπαληγούρα.

Τα επώνυμα που μοιάζουν στην ελληνική showbiz

Και αφού ακούστηκαν αυτές οι ξεκαρδιστικές αποκαλύψεις από το ζευγάρι ηθοποιών, στη συνέχεια πήρε τον λόγο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία με μπόλικο χιούμορ αποκάλυψε πως έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, αφού πριν χρόνια δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που αντί για Τσιμτσιλή τη φώναζαν Τσιμιτσέλη, από τον ηθοποιό (δείτε εδώ την Σταματίνα μεταμφιεσμένη ως Πάολα).