Ξανθιά, ίδια με τη Δέσποινα στα πρώτα της βήματα - Η Βανδή αποθεώνει το νέο look της κόρης της Μελίνας

Σαν δύο σταγόνες νερού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξανθιά, ίδια με τη Δέσποινα στα πρώτα της βήματα -  Η Βανδή αποθεώνει το νέο look της κόρης της Μελίνας

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να βλέπουμε και γενικότερα να ακούμε από πολλά μέσα, πως η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερα της, με τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη να την έχει ανανεώσει φουλ.

Το ίδιο ανανεωμένη όμως βλέπουμε και την κόρη της τραγουδίστριας, τη Μελίνα Νικολαϊδη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον ζει στο Λονδίνο, εκεί όπου σπουδάζει θέατρο.

Η νεαρή κοπέλα, όσο μεγαλώνει αρχίζει και μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, τόσο εξωτερικά όσο και στον γενικότερα αέρα, που αποπνέει.

Φυσικά, η αλλαγή αυτή της Μελίνας οφείλεται και στον έρωτα, που έχει βρει στον κούκλο σύντροφό της (δείτε εδώ πόα χρόνια διαφοράς έχουν), ο οποίος μάλιστα είναι και γυμναστής της μαμάς της (δείτε εδώ το ζευγάρι χέρι χέρι στην πρώτη δημόσια τους έξοδο).

Να τονίσουμε εδώ, πως η Δέσποινα φυσικά και γνωρίζει για τη σχέση αυτή και αν κρίνουμε από πρόσφατες δηλώσεις της θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της με ουσιαστικό τρόπο, καθώς η ίδια μεγάλωσε αρκετά συντηρητικά.

«Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά», είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Η Μελίνα λοιπόν, διαμορφώνει ακόμα τον εαυτό της και μάλιστα δοκίμασε και ένα ξανθό look, το οποίο της πάει πάρα πολύ με την μαμά της να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη θαυμάστριά της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με το νέο look στα μαλλιά της κόρης της

«My baby gir», έγραψε στη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή.

Μελίνα Νικολαϊδη

Να τονίσουμε, πως μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ, συγκεκριμένα με την περίοδο, που η Δέσποινα είχε ξανθά μαλλιά, όπως στην έναρξη, που έκανε το 2004 στο Rex.

ΒΑΝΔΉ - REX

Ένα look, που είχε κρατήσει και στην απονομή πλατινένιου για τον δίσκο "Στην αυλή του παραδείσου" το 2004, όπου η Δέσποινα συνοδευόταν από τον πατέρα της Μελίνας, Ντέμη Νικολαϊδη.

Βανδή - Νικολαϊδης