«Χθες για άλλη μια φορά...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Χαράς Παππά

Η ανάρτηση με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χθες για άλλη μια φορά...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Χαράς Παππά

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της έκανε πριν λίγο καιρό η Χαρά Παππά, η οποία είχε εξομολογηθεί πως λόγω άγχους και πίεσης, της πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλη βαθμό (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

Η πρώην παίκτρια του GNTM μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, είχε πει χαρακτηριστικά: «Λόγω του άγχους άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου… Είναι κάτι που μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι τόσο για να μη στεναχωριέμαι και τόσο γιατί στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Θέλω να δω πως θα το αντιμετωπίσω. Είναι και ένα καμπανάκι για να δω τι πάει στραβά με το άγχος μου».

Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί και στην κατάθλιψη με την οποία παλεύει: «Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου», είχε εξομολογηθεί

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Χαρά Παππά

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Χαρά προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόμα ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σστις ημικρανίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη, εξηγώντας πως οι πόνοι είναι τόσο έντονοι σε σημείο που δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

«Χθες για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Χαρά Παππά