«Μην περιμένεις να...» - Το νέο βίντεο της Νατάσας Μποφίλιου από το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Λονδίνο

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην περιμένεις να...» - Το νέο βίντεο της Νατάσας Μποφίλιου από το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Λονδίνο

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο στο οποίο η ίδια αποδέχτηκε την πρόσκληση της Τόνιας Μητρούδη που είναι δημιουργός γνωστού fashion brand και πόζαρε φορώντας εντυπωσιακά ρούχα.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Το θέμα αυτό βέβαια σχολιάστηκε σήμερα 5/12 εκτενώς και στις εκπομπές, με πολλούς να τάσσονται υπέρ της, όπως για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα. «Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Η Νατάσα Μποφίλιου, λίγες ώρες μετά το σάλο, σχολίασε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμη κι αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμη κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Το νέο βίντεο της Νατάσας Μποφίλιου από το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Λονδίνο

Μάλιστα, το συγκεκριμένο fashion brand δημοσίευσε σήμερα 8!2 ένα ακόμη βίντεο από το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο στο οποίο φαίνεται η τραγουδίστρια να περπατά στους δρόμους .

«Αν βλέπεις ομορφιά σε κάτι, μην περιμένεις να συμφωνήσουν οι άλλοι» έγραφε η λεζάντα του νέου βίντεο.