«Καρδιακό επεισόδιο και μέσα σε λίγες ώρες έφυγε...» - Πολύ δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για την Αποστολία Ζώη, η οποία μέσα από μια ανάρτηση που έκανε μοιράστηκε τα δυσάρεστα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με την αγαπημένη της γάτα, τη Yoshi, αποκαλύπτοντας πως δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Αποστολίας Ζώη για τον θάνατο της γάτας της

«Καρδιακή ανεπάρκεια.. αυτό μου είπαν.. καρδιακό επεισόδιο και μέσα σε λίγες ώρες έφυγε το πλάσμα μου το όμορφο, η βασίλισσα μου, το παρεάκι μου.. Αυτή που ήξερε όλα μου τα μυστικά.. Που καταλαβαίναμε η μια την άλλη κι ας μην μιλούσαμε την ίδια γλώσσα.. Το αγχολυτικό μου κι αυτή που με χαρά γινόμουν η δούλα της καθημερινά.. Ποσά έχουμε ζήσει τόσα χρόνια.. Ξύπνησα σε άδειο σπίτι.. Και είχα πει, δεν αντέχω άλλη απώλεια και δεν το είχα στο μυαλό μου καθόλου κι ας ήταν 16. Δεν αντέχεται ρε παιδιά.. Δεν αντέχεται.. #RIP #QueenYoshi #MyAll #ηγριουλαμουεφυγε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αποστολία Ζώη.

Η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό είχε προχωρήσει και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για έναν άγνωστο που την παρακολουθούσε.

«Θα πω τώρα μια ιστορία που δεν την έχω πει ποτέ. Βασικά έχω έναν stalker, που είναι πολύ δύσκολο αυτό το ζήτημα. Κάτι το οποίο ξεκίνησε από τα social media και είναι τρομακτικό. Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, γιατί μένω και μόνη μου. Μία που τον είδα, είχα τελειώσει από το θέατρο στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία, μία που εξαφανίστηκα! Έφυγα και ευτυχώς είχα μαζί τα κλειδιά από το σπίτι της αδελφής μου, πήρα το δρόμο για το σπίτι της που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, έμεινα δυο ώρες εκεί και ήθελα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα.

Μετά γύρισα στο σπίτι για αν έχει φύγει. Και αυτό έγινε άλλες δύο, τρεις φορές. Στην αστυνομία δεν πήγα, αλλά το έχω πει σε όλο τον κόσμο και τώρα το λέω και δημόσια. Έχω δώσει και το όνομα του μην τυχόν και συμβεί κάτι απλά είναι τρομακτικό», είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).