Με φουσκωμένη κοιλίτσα - Οι δημόσιες ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στην αδερφή της Ελίνα

Είναι πολύ δεμένες από μικρές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χρίστινα Μπόμπα έχει δημιουργήσει τη δική της και πολύ όμορφη οικογένεια, όμως ποτέ δεν ξεχνάει τους δικούς της γονείς και την αδερφή της, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία και φυσικά διατηρεί μαζί τους μια πολύ καλή σχέση.

Η Χριστίνα και η αδερφή της, η Ελίνα εκτός του ότι μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους καταφέρνουν να μην χάνονται, δεδομένου ότι η Ελίνα μένει στο Λονδίνο. Εκτός από το instagram της Χριστίνας, την είχαμε δει και στο γάμο της αδερφής της, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις (δείτε εδώ τι φόρεσε).

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως έχει άμεση σχέση με το modeling,αλλά τώρα ανατράπηκαν όλα με την είδηση που έγινε γνωστή, καθώς η Ελίνα ζει στην Γλασκώβη και αποφάσισε να σπουδάσει και υποκριτική και μετά από ταινίες μικρού μήκους, στάθηκε τυχερή και την επέλεξαν για μία διεθνή παραγωγή. Η ταινία «The adopters» είναι αυτή, στην οποία την απολαμβάνουμε για την ώρα στα πρώτα της βήματα (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της).

Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και αναφέρεται σε μία ιστορία δύο απαγωγέων, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους και ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτε στοιχεία εις βάρος τους.

Η Χριστίνα δε γίνεται παρά να καμαρώνει για όλη αυτήν την πορεία της αδερφής και αυτό φάνηκε μέσα από το story, που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram την Πέμπτη 8/12, θέλοντας με μια κοινή τους από την περίοδο της εγκυμοσύνης φωτογραφία, να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Η κοινή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την αδερφή της Ελίνα

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την αδελφή, την καλύτερή μου φίλη, τη μεγάλη μου αγάπη. Είμαι τόσο περήφανη για την τόλμη σου, την πορεία σου και όλα όσα είσαι. Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ τόσο…», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα - Ελίνα Μπόμπα