Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης Τούνη και Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση της influencer

Μόλις το ανακοίνωσαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης Τούνη και Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση της influencer

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία (δείτε εδώ το μονόπετρο που της είχε δώσει), ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε ξεκαθαρίσει πότε σκοπεύουν να κάνουν τον γάμου τους.

«Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή». εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η ανακοίνωση της Τούνη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όπως εξήγησε μέσα από τις αναρτήσεις που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τούνη, εκείνη και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να αναγνωριστεί αμέσως ο γιός τους και να μην χρειαστεί να μπλέξουν με γραφειοκρατίες.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό