Έχει μέχρι και κοτέτσι - Το βίντεο από την τεράστια φάρμα του σπιτιού του Σάκη Ρουβά

Μαζεύει φρέσκα αυγά από τις κότες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει μέχρι και κοτέτσι - Το βίντεο από την τεράστια φάρμα του σπιτιού του Σάκη Ρουβά

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, ίσως και τον μεγαλύτερο σταρ που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα μας, ωστόσο μακριά από τις πίστες και τα φώτα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ζει μία πολύ ήσυχη ζωή μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Απόλλωνα και Αριάδνη.

H ευτυχισμένη οικογένεια έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και έτσι έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι στο Νέο Βουτζά. Εκεί ο τραγουδιστής έχει φτιάξει το δικό του μποστάνι καθώς και το κοτέτσι του, μιας και λατρεύει να ασχολείται με τη γη και τις γεωργικές εργασίες στον ελεύθερο χρόνο του.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς έχουν αποφασίσει ανά καιρούς να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους, και κάθε φορά φαίνεται πόσο καλοφτιαγμένο είναι (δείτε εδώ τον εσωτερικό χώρο της βίλας). Μάλιστα, το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά τους, τις προηγούμενες μέρες αποφάσισαν να στολίσουν το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ενόψει των γιορτών και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν απλά υπέροχο (δείτε εδώ το δέντρο τους).

Ο Σάκης Ρουβάς στο κοτέτσι του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media (δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά) και έτσι μέσα στο Σαββατοκύριακο, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να μαζεύει αυγά από το κοτέτσι που έχει φτιάξει στο σπίτι του.

«Φρέσκα φρέσκα! Τι θα τα κάνουμε τόσα αυγά; Καλό Σαββατοκύριακο», έγραψε ο τραγουδιστής στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.