10 δωμάτια, 17 μπάνια, πισίνα και θέατρο: Βίντεο από το νέο σπίτι της Τζένιφερ Λόπερ και του Μπεν Άφλεκ στο LA

Ποιος να το καθαρίζει άραγε αυτό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
10 δωμάτια, 17 μπάνια, πισίνα και θέατρο: Βίντεο από το νέο σπίτι της Τζένιφερ Λόπερ και του Μπεν Άφλεκ στο LA

Μετά το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν που είχε χαρακτηριστεί μάλιστα ως «νεκροτομείο» και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το γιατί (δείτε εδώ), έρχεται το σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Λέγεται ότι είναι απομονωμένο και περιβάλλεται από ένα δάσος με δέντρα και αρχικά είχε εκτιμηθεί στο χρηματιστήριο για 65 εκατομμύρια δολάρια ενώ το ζευγάρι κατέβαλλε για να το αποκτήσει πάνω από 50.000.

Το κτήμα των 20.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Bel Air στο Λος Άντζελες και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τις οικογένειες και των δυο, καθώς διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια. Το εντυπωσιακό αρχοντικό διαθέτει επίσης θέατρο, γυμναστήριο, πολλές κουζίνες, πισίνα υπερχείλισης και εκπληκτική θέα σε ένα γήπεδο γκολφ και στην πόλη.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι απίστευτα ευρύχωρη με δικό της καθιστικό, διπλά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Ένα από τα 17 μπάνια έχει παστέλ ροζ και χρυσή εμφάνιση με μια vintage χρυσή μπανιέρα. Γνωστό ως «The Bellagio Estate», το καλαίσθητο σπίτι αποτελεί χώρος επίδειξης τέχνης και υψηλού design, εφάμιλλο των απαιτήσεων του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Η Jennifer και ο Ben μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες τους στο δικό τους home cinema, με τους άνετους γκρι καναπέδες και τα χρυσά φωτιστικά. Ένα μάλιστα από τα 17 μπάνια του σπιτιού διαθέτει vintage αισθητική, με χρυσό λουτρό. Το λαμπερό ζευγάρι αναζητούσε σπίτι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Beverly Hills, στο Bel Air και στο Holmby Hills από τον Ιούλιο του 2021.

Ασύλληπτο! Αυτός είναι ένας από τους όρους στο προγαμιαίο συμβόλαιο JLo & Ben

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.

Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».