ΣΚΑΙ: "Λύγισε" και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής η Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ:

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την αγάπη και τον έρωτα που είχε για τον σύζυγο της Αντώνη και όχι μόνο.

Μετά τον σχολιασμό των δηλώσεων της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε εδώ τι είπε), που προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε η συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου και ήταν άκρως συγκινητική, καθώς αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να "λυγίσει" και να ξεκινήσει τα κλάματα, χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί.

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Γερασιμίδου

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου. Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, δεν άντεξε και λύγισε στο φινάλε, ακούγωντας τη συγκινητική ιστορία της ηθοποιού. Η ίδια, αποκάλυψε κάποιες στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο, για τον τρόπο που την πρόσεχε και πως θεωρεί αυτές τις σμπεριφορές "δώρα" για τον άνθρωπο.

Για την αγάπη και τον έρωτα που της έχει ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος, η Ελένη Γερασιμίδου είπε συγκινημένη: «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως γιατί παίρνω πάρα πολλά φάρμακα.

Εκτός του ότι με προσέχει μην πέσω, μην σπάσω και μην πάθω τίποτα, όταν πάθαινα αυτό το πράγμα στο τραπέζι, το λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του. Θέλει να το πει έρωτα, θέλει να το πει βαθιά αγάπη, δεν έχει σημασία, συγγνώμη… Αυτά είναι τα δώρα».

Με βουρκωμένα μάτια και άκρως συγκινημένη η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τους ανθρώπους, εννοόντας την Ελένη Γερασιμίδου κια τον σύζυγο της, που δείχνουν πως πρέπει να είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

«Τι αληθινό συναίσθημα, πόσο σημαντική είναι η αγάπη. Να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι πολύ τυχεροί και να το ζουν. Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό… Δεν αγοράζεται αυτό», είπε συγκινημένη η Φαίη Σκορδά.