Με τεράστια τζαμαρία και γωνιακό καναπέ - Θα το έβλεπες σίγουρα σε κάποιο περιοδικό το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλλη Κοκκίνου
Instagram / Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία πολύ επιτυχημένη γυναίκα, αφού με την μουσική και τα τραγούδια της έχει καταφέρει να κάνει πολύ κόσμο να ταυτιστεί μαζί της. Η ίδια, όμως, πέρα από την καριέρα της έχει και μία προσωπική ζωή για την οποία σπάνια μαθαίνουμε. Ξέρουμε, ωστόσο, πως έχει έναν γιο, ο οποίος είναι πλέον έφηβος και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλιά του).

«Έχει φτάσει 14 ετών. Είναι στην εφηβεία πλέον και προς το παρόν είναι πάρα πολύ ήρεμος, πάρα πολύ cool, πάρα πολύ συζητήσιμος, το Όχι είναι έντονο από την πλευρά του, (όχι τώρα δεν θέλω αυτό, αλλά εκείνο) είμαι κι εγώ cool όμως.

Επανάσταση δεν υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει… Ούτε εγώ πέρασα εφηβεία περίεργη, η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι κι εγώ όμως δεν είχα έντονη εφηβεία, ίσως γιατί ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μπορεί να εκτονώνουν εκεί», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για εκείνον.

Αυτό είναι το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου

Ο γιος της, λοιπόν, ήταν είναι και θα είναι πάντα η προτεραιότητά της, γι' αυτό και έχει φροντίσει να του προσφέρει τα πάντα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το σπίτι τους. Η ίδια συχνά πυκνά μέσα από τα social media της και κυρίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει στιγμιότυπα που φανερώνουν την διακόσμηση και τους χώρους της κατοικίας της.

Φαίνεται πως έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις σε γενικές γραμμές, με το σαλόνι της να έχει έναν τεράστιο μπεζ γωνιακό καναπέ στη μέση, μεγάλη τζαμαρία και ένα πολύ ωραίο σύνθετο για να βάζει τα αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία για εκείνη, όπως είναι οι φωτογραφίες.

Διαθέτει, επίσης μία πολύ μεγάλη τραπεζαρία, ενώ όσον αφορά την κουζίνα, η τραγουδίστρια έχει επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις με πιο έντονο γκρι στα ντουλάπια και τα πλακάκια και στη μέση του δωματίου έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο λευκό τραπέζι ή πάγκο.

Έλλη Κοκκίνου καναπές
Instagram / Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου σπίτι
Instagram / Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου σαλόνι
Instagram / Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου κουζίνα
Instagram / Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου τραπεζαρία
Instagram / Έλλη Κοκκίνου