Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια - Ο χορός της Νατάσας Θεοδωρίδου με την μικρή της κόρη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μαμά και κόρη πιο αγαπημένες από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες μαζί με τον Ανδρέα Φουστάνο, την Χριστιάνα και την Ανδριάνα, με τον οποίο βρέθηκαν πρόσφατα ξανά μαζί (δείτε εδώ γιατί και που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly).

Η τραγουδίστρια, μπορεί όσο τα παιδιά της ήταν μικρά να προσπαθούσε να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στα social media και ξεσηκώνει το κοινό της.

Ο χορός της Νατάσας Θεοδωρίδου με την κόρη της

Πολύ πρόσφατα, η μικρότερη κόρη της είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι) και δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την έκπληξη που της ετοίμασαν, ενώ τις προάλλες δημοσίευσε στην πλατφόρμα του Tik Tok ένα βιντεάκι μαζί με την Ανδριάνα για να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές, χορεύοντας το Wednesday Challenge που έχει γίνει viral αυτό το διάστημα, λόγω της σειράς στο Netflix.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ίδια παρουσιάζεται εντελώς άβαφη, με πιασμένα τα μαλλιά σε κοτσιδάκια σαν μικρό κορίτσι και "τα δίνει όλα", ενώ ξεσπά σε γέλια δίπλα στην μικρή της αδυναμία.

Τι συνέβη, όμως, στο καμαρίνι της με την μεγάλη της κόρη;

Τις νυχτερινές της εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διασκεδάζει το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ταυτόχρονα, η ίδια είναι πολύ ενεργή και στα social media πολλές στιγμές από την δουλειά της για αυτό και το μεσημέρι της Δευτέρας 7/11 η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κοινό της στιγμιότυπο με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, από το καμαρίνι της, με την δεύτερη πολύ συχνά να πηγαίνει να θαυμάζει την μητέρα της να τραγουδά, όπως έκανε πριν μερικές μέρες και ο βαφτισιμιός της, Άγγελος Λάτσιος.