Κιμ Καρντάσιαν: Έβαψε ροζ από πάνω μέχρι κάτω την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων - Ο απίστευτος λόγος

Εξωπραγματικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@kimkardashian
Instagram/@kimkardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram. Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια 'Μου αρέσει' (δείτε εδώ πόσα παίρνει για μια ανάρτηση).

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως.Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού".Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του "διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη".Το 2015, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2015 και έπειτα, τα εισοδήματα της ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 50 εκατομμύρια δολάρια, χαρίζοντας της ξανά υψηλές θέσεις στη λίστα μέχρι και σήμερα άρα καθόλου παράλογο να διατηρεί μια έπαυλη 60 εκατομμυρίων.

Το συγκεκριμένο οίκημά της βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills και στοίχισε εκατομμύρια δολάρια για την μετατροπή στο σπίτι των ονείρων της.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η Κιμ αποφάσισε να το μετατρέψει σε σπίτι της Hello Kitty για χάρη της μικρής της κόρης που είχε γενέθλια.

Οι αναρτήσεις της Κιμ Καρντάσιαν

Σε ένα από τα γλυκά στιγμιότυπα, η ιδρυτής της Skims ποζάρει με τη Σικάγο στην αγκαλιά της για την ιδιαίτερη μέρα της και φορά μπλούζα που αναγράφει: «Σε αγαπώ Σικάγο», καθώς και ένα φαρδύ ανοιχτόχρωμο τζιν σκισμένο στα γόνατα και ένα ζευγάρι γαλάζιες σουέτ γόβες. Όσο για την εορτάζουσα, η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν ήταν σίγουρα ντυμένη ανάλογα με το θέμα καθώς φορούσε ένα ροζ φόρεμα, κολάν και καουμπόικες μπότες μαζί με ασορτί πλεξούδες.

Επίσης, σε άλλη φωτογραφία έχει αποτυπωθεί η στιγμή που η Σικάγο σβήνει τα κεράκια της τούρτας της μετά το απαραίτητο τραγούδι γενεθλίων, όπως και στιγμές με τα άλλα της παιδιά, τη Νορθ, τον Σεντ και τον Ψαλμ. Η Σικάγο είναι το 4ο παιδί που έχουν αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, που σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν δεν φαίνεται να ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Παράλληλα η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει πως κάθε γωνιά στο πλούσιο σπίτι της μετατράπηκε σε ένα ονειρικό σκηνικό για τα παιδιά. Ροζ και κόκκινα μπαλόνια γέμισαν κάθε του γωνιά και φυσικά μπαλόνια Hello Kitty. Ακόμα και ανιματέρ με τη στολή της γνωστής γάτας. Τσουλήθρες, παιδικά αυτοκίνητα, λουλούδια και λιχουδιές επίσης συμπλήρωναν το σκηνικό.