"Λιώνει" για την μικρή της κόρη - Η τρυφερή ανάρτηση της Ήβη Αδάμου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα πάντα για την αδυναμία της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης του συγκροτήματος Stavento είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την φλόγα του έρωτά τους αναμμένη και, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μία κόρη (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση ανάμεσα σε νύφη και πεθερά).

Αυτή τη στιγμή, προσπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, συνδυάζοντας τις εμφανίσεις τους, τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη με αυτή στην Αθήνα, τις ανάγκες του παιδιού τους και πολλά ακόμη που δεν γνωρίζουμε, ωστόσο πάντα προσπαθούν να δίνουν προτεραιότητα στην Ανατολή τους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ήβη Αδάμου με την κόρη της

Πρόσφατα η νεαρή μανούλα μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…», αποκάλυψε συγκεκριμένα.

Την Πέμπτη 26/1, μάλιστα, η Ήβη Αδάμου, που διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία κατά την οποία έδειχνε στο κοινό που την παρακολουθεί πιστά, πώς περνά τον χρόνο με την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ξεκινήσει να παίζει με κούκλες, όπως κάθε παιδί άλλωστε.

Η τραγουδίστρια δείχνει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνούν μαζί, μιας και η πολυτέλεια αυτή δεν υπάρχει πάντα και πλήθος κόσμου την αποθέωσε γι' αυτό.

«Ώρα παιχνιδιού! Ανατολή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ήβη Αδάμου κόρη