«Η συνεργασία θα τελειώσει και...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για την Ελένη Μενεγάκη

Άφησε πολλά ερωτηματικά με τις απαντήσεις που έδωσε...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η συνεργασία θα τελειώσει και...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για την Ελένη Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28/1 ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε μέσα σε όλα για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον στο πλευρό της, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι (δείτε εδώ για ποιον λόγο ωστόσο βρισκόταν απών τις τελευταίες μέρες από την εκπομπή).

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό εκπομπή η Πρωινό μας, τον είχε συναντήσει σε δημόσια εκδήλωση για καλό σκοπό και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν τι συμβαίνει μεταξύ της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Ουγγάρεζου, αφού κανείς δεν μιλάει ξεκάθαρα.

Έπειτα από ερώτηση σχετική που δέχτηκε, η αμηχανία του ήταν φανερή. Αρχικά προσπάθησε να αλλάξει την συζήτηση λέγοντας «Με είδες εδώ τι τρίπλες που έκανα;», με τον δημοσιογράφο να ρωτά ξανά, θέλοντας να πάρει απάντηση. Μετά λοιπόν από μια μικρή παύση, δεν δίστασε να πει «Σου έχουν πει πως και η μη απάντηση είναι απάντηση πολλές φορές;» (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

«Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει», είπε αρχικά.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, πως θα ήθελε να κάνει φάρσα στην Ελένη Μενεγάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν η παρουσιάστρια θα τη «σηκώσει».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όσα γράφτηκαν για εκείνον πριν καιρό για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, ο παρουσιαστής απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, σημειώνοντας ότι οι δικές του σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι εξαιρετικές.

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχεται πως έχει ιδέες για παρουσίαση δικής του εκπομπής και το Mega είναι ανοιχτό σε συζητήσεις, ωστόσο είναι κάτι που θα βρίσκεται προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα.