Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / eleni foureira
Instagram / eleni foureira

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Vogue Greece παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και για πρώτη φορά φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης). Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το παιδί που περιμένει στον Βλάση Κωστούρο, αλλά φυσικά και για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Εντωμεταξύ, είχε ακουστεί πως ετοιμάζουν το γάμο τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ισχύει πως θα παντρευτούν. Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, οι φήμες ξεκίνησαν λόγω του ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει μετακομίσει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει εδώ ομάδα, έτσι ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Παρόλα αυτά ο γάμος δεν θα γίνει - τουλάχιστον σύντομα - καθώς προτεραιότητα του ζευγαριού τώρα είναι άλλη, να γεννήσει η Ελένη Φουρέρια και να βρουν τα πατήματα τους με το μωρό στο σπίτι.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τα πάντα για την εγκυμοσύνη της

Αναφορικά με τον αγαπημένο της, εξομολογήθηκε: «Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες.

Ήταν µια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. ∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου».

«Ποιος να μου το έλεγε ότι η πρώτη του φωτογράφιση μέσα στην κοιλιά µου θα ήταν για τη Vogue! Τώρα, ξέρεις, τον σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρο άνδρα, να διαβάζει στο περιοδικό όσα λέω γι’ αυτόν, χωρίς ακόμα να τον έχω γνωρίσει. Πώς να μιλήσεις για κάποιον που δεν ξέρεις; Και όμως, είναι σαν να τον ξέρω τόσο καλά.

Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα για το φύλο του μωρού, το οποίο είναι αγοράκι, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ!

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Ξέρεις τι θέλω να κρατήσεις; Ότι νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή, πολύ πιο δυνατή. Είμαι μια νέα Ελένη. Νιώθω ότι με αυτό που δημιουργώ τώρα, μπορώ να δημιουργήσω τα πάντα. Εδώ μπορώ να φτιάξω άνθρωπο! Τι άλλο δεν μπορώ να κάνω;».