Νυφούλα η Φαίη Σκορδά - Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Τα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές, ειδικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσιεύει φωτογραφίες της που αποσπούν χιλιάδες likes, ενώ την ακολουθούν πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι.

Πριν μερικές ώρες όμως, μια ανάρτηση που πραγματοποίησε, προκάλεσε χαμό και αυτό γιατί πόζαρε με κατάλευκο και άκρως εντυπωσιακό νυφικό.

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με νυφικό

Το νυφικό ήταν του οίκου Anna Veneti, και είναι με διαφάνειες σε μπούστο, χέρια και πλάτη, ενώ μπορεί να φαίνεται μάξι, όμως μπροστά είναι μίνι.

Και όχι... η Φαίη Σκορδά δεν παντρεύεται, καθώς πρόκειται απλά για διαφημιστική ανάρτηση. Στα σχόλια όμως που δέχτηκε, όλοι την αποθέωσαν για την ομορφιά της και το πόσο εντυπωσιακή ήταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα επίσης νυφικό που έμεινε αξέχαστο ήταν κι αυτό της Βάσως Λασκαράκη στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Δείτε εδώ φωτογραφίες

Το νυφικό που φορούσε στο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας γνώρισε τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη "Gala". Η Φαίη και ο Γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως ήταν επεισοδιακή, αφού υπήρξε ένταση αναμεσά τους. Μία ένταση που οδήγησε σε κόντρα και τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα! Ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Της λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Η Φαίη, λίγο πριν το γάμο, πήρε τις κολλητές της και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στην Δέσποινα Βανδή και το κέντρο "Θάλασσα" στην παραλιακή παρέα και με το μακιγιέρ της, Δημήτρη Γιαννέτο προκειμένου να απολαύσει την τελευταία ελεύθερη βραδιά της. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, στις 20:30 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Τον στολισμό του χώρου και της εκκλησίας έχει επιμεληθεί η Fevronia. Η διακόσμηση λιτή, ενώ κυριαρχεί παντού το λευκό, όπως και στο νυφικό της Φαίης, δημιουργία του Νικόλα, το οποίο όμως σχεδίασε μόνη της! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της φυσικά επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι πως οι μπομπονιέρες του γάμου που έχουν φτιαχτεί από τα παιδιά και τις δασκάλες του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Ο γαμπρός ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα (στις 20.40), με ασημί τζιπ Mercedes και στη θέση του οδηγού τον Βασίλη Κικίλια. Φορώντας κομψό Ermenegildo Zegna κοστούμι δήλωσε: «Παιδιά, έχω άγχος. Παντρεύομαι. Τετέλεσθαι. Θα... κατέβω τα σκαλιά της εκκλησίας!»

Λίγο πριν το μυστήριο και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέμενε αγχωμένος στα σκαλιά της εκκλησίας, ο κουμπάρος Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, δήλωσε αστειευόμενος: Είπα στο Λιάγκα αν θέλει να το σκάσει, μπορώ να το οργανώσω και τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά τον βλέπω αποφασισμένο να παντρευτεί!

Φαίη Σκορδά γάμος

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας χωρισμός

Φαίη Σκορδά νυφικό