«Δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Καινούργιου, έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου η Σκορδά»

Στο στόχαστρο οι δύο παρουσιάστριες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Καινούργιου, έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου η Σκορδά»

Δεν είναι οι λίγες οι φορές που έχουμε δει παλιούς συνεργάτες γνωστών παρουσιαστών να τους "κράζουν" μετά το τέλος της συνεργασίας τους και το ποιο πρόσφατο παράδειγμα αυτού είναι η "επίθεση" που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ από ποιον), την οποία φυσικά δεν άφησε αναπάντητη και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, εξαιτίας μίας γυναίκας με την οποία είχαν συνεργαστεί για λίγο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά εκείνη θεωρεί πως δεν είχε την στήριξή της, γι' αυτό δεν πήγε πολύ καλά στη συνέχεια όλο αυτό. Παρόλα αυτά, δεν είναι η μόνη που σχολιάστηκε έντονα από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Η Φαίη Σκορδά "έπεσε θύμα" της, μιας και εξήγησε ότι πια δεν της αρέσει καθόλου ως παρουσιάστρια.

Στο στόχαστρο η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία δήλωσε αρχικά: «Ένα επεισόδιο είδα μόνο από το My Style Rocks. Τι να δω τώρα σε αυτό; Είναι όλο λάθος, για μένα. Η Ηλιάνα και ο Σκουλός δεν μου κολλάνε εκεί. Η Ηλιάνα προσπαθεί επειδή η Χριστοπούλου πάντα της βρίσκει μια θέση στην τηλεόραση. Ούτε η Έλενα Γαλύφα θα μου άρεσε εκεί, αλλά θα μπορούσε στο κομμάτι της μόδας να δίνει καλύτερες συμβουλές.

Θα ήταν καλύτερα να είναι η Ραμόνα Βλαντή στη θέση της Ηλιάνας. Δεν γίνεται πριν δύο μήνες να δίναμε με τη Ραμόνα δημόσια απαντήσεις η μία στην άλλη και τώρα να λέει ότι δεν με ξέρει. Το κάνει συνέχεια αυτό και κούρασε λίγο, ίσως θεωρεί ότι «πουλάει» παραπάνω έτσι».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω κάνει unfollow την Εύη Ιωαννίδου, αλλά και τον Άγγελο Μπράτη από τη στιγμή που είπε ότι δεν με θυμάται. Έχω κάνει unfollow τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μπλοκ την Άννα Αμανατίδου. Με την Άννα η σχέση μας έγινε χειρότερη μετά το παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ μοντέλο, ήταν blogger».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Όταν ήμουν στο πάνελ της Καινούργιου πιστεύω ότι όλο ήταν λάθος, η χημεία και το γεγονός ότι δεν είχα βοήθεια καθόλου. Όλο ο κόσμος είδε ότι δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας, μπορεί να μην ήταν η χημεία μας, να μην ταίριαζε.

Έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου η Σκορδά, άνθρωποι που είναι στην ομάδα της δεν μου αρέσουν καθόλου. Δεν έχω ακούσει κανένα θετικό σχόλιο από την Αφροδίτη Γραμμέλη. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις έναν καλεσμένο με αυτόν τον τρόπο».