«Έχασα το βαφτιστήρι μου...» - Ο θάνατος που ''τσάκισε'' την Ελισάβετ Μουτάφη

Πριν το θάνατο του πατέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχασα το βαφτιστήρι μου...» - Ο θάνατος που ''τσάκισε'' την Ελισάβετ Μουτάφη

H Eλισάβετ Μουτάφη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 30/1 με την ηθοποιό να μιλάει για τα κομβικά σημεία της ζωής της μέχρι σήμερα.

Όπως σε όλους έτσι και στην Ελισάβετ έχουν συμβεί ευχάριστα και μη γεγονότα, με την ίδια αρχικά να μιλάει με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για το σύζυγό της και τη γνωριμία τους (δείτε εδώ φωτογραφία από το γάμο τους).

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγό μου δεν κυνηγούσα το γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο, έχει δύο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο. Θαυμάζω το μυαλό και το χιούμορ του Μάνου. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε και στην πολύ πρόσφατη απώλεια, που την τσάκισε, αυτή του πατέρα της και στη συνέχεια αποκάλυψε πως πριν από αυτό το γεγονός είχε χάσει από τη ζωή και το βαφτιστήρι της κάτι, που την είχε ισοπεδώσει.

Η απώλεια που στοίχισε στην Ελισάβετ Μουτάφη

«Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη δουλειά μου. Η δουλειά μου με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου. Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, άλλαξαν τα πάντα στο μυαλό μου», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.