«Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερίου, εγώ...»: "Κόλαφος" η Καρολίνα για την πρώην του Πρίαμου

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερίου, εγώ...»:

Το πρωί της Τρίτης (31/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένη η Καρολίνα Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star που πριν από λίγες ώρες έδωσε μια συνέντευξη για το πως έγινε το ειδύλλιο της με τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το παιχνίδι επιβίωσης.

Επιπλέον, η Καρολίνα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της, Μπό που την "έκραξε" χωρίς να την ακούσει πρώτα (δείτε εδώ τις δηλώσεις του), αλλά σχολίασε και την σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα για την Ελευθερίου και την σχέση της με τον Μάριο

Η ίδια επιμένει πώς υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, πώς ξεκίνησε κάτι πολύ δυνατό και πώς δεν τον αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Όσο ήμουν στο παιχνίδι, κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία. Όταν γίνεται δημόσια, δεν του δίνω δίκιο. Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε. Αυτό που ήταν να περαστεί, περάστηκε! Όταν βγήκε η προειδοποίηση δεν βρεθήκαμε ξανά με τον Μάριο και τον Σάκη. Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό. Είναι άλλες οι καρδιές! Είμαι πολύ χαρούμενη και τον περιμένω.

Δεν με αφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντήσω για την Ελευθερία Ελευθερίου. Εξετάζοντας την συγκεκριμένη κατάσταση από ανθρώπινης πλευράς και ο Μάριος έχει δείξει τον χαρακτήρα του και πόσο ευθύς είναι σαν άνθρωπος, δεν θα το έκρυβε. Πιστεύω ότι δεν ήταν σε σχέση με την Ελευθερία. Βγήκε η Ευρυδίκη και είπε πώς ο Μάριος μας είπε ότι ήταν ελεύθερος».

Να υπενθυμίσουμε ότι, η ίδια αποφεύγει να μιλήσει αναλυτικά για το τι συμβαίνει με το ράπερ, εξηγώντας μόνο όσα έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο, γι' αυτό και όταν την πλησίασε η κάμερα του Super Κατερίνα, η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και απέφυγε την δημοσιογράφο, κάτι που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και δεν δίστασε να το δείξει και να το θίξει στον αέρα.

«Να είμαι η Μένια Κούκου που δουλεύω 20 χρόνια, μου έχουν μιλήσει από τον Πρωθυπουργό μέχρι δεν ξέρω ποιον, Μιμή Ντενίση και όποιον μπορείς να φανταστείς. Και ξαφνικά να πηγαίνει στην Καρολίνα… Δεν είπα ότι ήταν αγενής, αλλά μη κλείσει λίγο το κινητό της; Ρωτήστε την Μένια, έχει σταματήσει, της έχει δώσει και φιλί, της έχει μιλήσει 100 φορές. Καταλαβαίνετε τις σας λέω. Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν είναι απαράδεκτα», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως δεν είναι απόλυτα ευγενική αυτή η συμπεριφορά.