«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να...» - "Σάστισαν" όλοι με την εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία του παιδιού του

«Δεν είναι εύκολο, μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να...» -

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στο κανάλι του OPEN, το πρωί της Παρασκευής 3/2, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο για τον παρουσιαστή, διότι συνήθως προτιμά να παίρνει εκείνος συνεντεύξεις αντί να τις δίνει.

Άλλη μία φορά είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ, Γειά σου, και τότε είχε μιλήσει αναλυτικά για την σεξουαλική του ζωή, ξεκινώντας από την πρώτη φορά που έκανε σεξ και την πρώτη φορά που προχώρησε με γυναίκα.

Αυτή τη φορά, όμως, μίλησε για ένα πιο ευαίσθητο θέμα, αυτό της υιοθεσίας, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς και έχει εξηγήσει πως έχει ξεκινήσει την διαδικασία, ωστόσο είναι πάρα πολύ δύσκολη και χρονοβόρα.

Συγκινεί ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία του παιδιού του

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρο», εξομολογήθηκε αρχικά ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του

Το παιδί που θα του αλλάξει τη ζωή

Η αλήθεια είναι πως για την ζωή του Νίκου Μουτσινά δεν ξέρουμε πάρα πολλά. Μόνο όσα εκείνος έχει αφήσει να αποκαλυφθούν. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΕΚ-Magazine είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός, μεγάλωσα με την μητέρα μου, τη γιαγιά και το παππού μου. Ό,τι είμαι αυτή τη στιγμή σαν προσωπικότητα και σας τρέλα το οφείλω σε αυτούς. Είχαν αρκετό απόθεμα τρέλας, πλάκας, ενέργειας στο μεγάλωμα μου. Το όνομα μου όταν γεννήθηκα ήταν να είναι Κώστας, το όνομα του μπαμπά του πατέρα μου, όμως επειδή χωρίσανε οι γονείς μου αποφάσισαν να με βαφτίσουν Νίκο, το όνομα του παππού που μέναμε μαζί του. Έτσι στο σπίτι ήμασταν παππούς και εγγονός με το ίδιο όνομα, κρύβει μία αμερικανιά αυτό…(γελάει). Γενικά ήμασταν μία οικογένεια φυσιολογική, ούτε φτωχοί ούτε πλούσιοι κάπου στη μεσαία οικονομική κατάσταση.

Μεγάλωσα στην Ανάληψη περιοχή Δελφών πάνω από το μικρό πάρκο Κρήτης- στο γνωστό μας πάρκο για εμάς που μεγαλώσαμε εκεί κοντά- εκεί στο πάρκο παίζαμε ως παιδιά. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια σε αυτό το πάρκο και με τη μαμά μου εκεί να με επιβλέπει από το μπαλκόνι του σπιτιού ή να πηγαίνει στο ζαχαροπλαστείο της φίλης της για καφέ και να βρίσκονται τα μάτια της πάνω μου. Η γειτονιά μας τα είχε όλα κοντά, το δημοτικό ήταν απέναντι από το σπίτι, το Λύκειο παραδίπλα. Γενικά δεν ήθελε η μητέρα μου να πάω μακριά από το σπίτι,. Κάποια στιγμή ήμουν σε άλλο σχολείο και έφερε η μητέρα μου πάνω κάτω τα πράγματα ώστε να είμαι κοντά στο σπίτι. Γενικά η μητέρα μου δεν ήθελε να φύγω μακριά από το σπίτι ώσπου στα δεκαεννιά μου έφυγα για Αθήνα, αρκετά μακριά από το σπίτι μου.

πατέρας Νίκου Μουτσινά

Κάπως έτσι ήμουν από παιδί γιατί είχα αυτό το ερέθισμα από το παππού μου τον Νικόλα. Ο παππούς μου ήταν ένας πολιτικός μηχανικός και παράλληλα ένας ερασιτέχνης ταχυδακτυλουργός. Θυμάμαι πως εκεί που καθόμασταν όλοι μαζί στο σπίτι με καλεσμένους πήγαινε φορούσε μία περούκα της γιαγιάς- τότε ήταν μόδα να φορούν οι γυναίκες περούκες- ερχόταν έκανε πλάκα φορώντας και μία γυναικεία ποδιά και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να γελάσουν. Άλλες πάλι φορές έπαιρνε το βαλιτσάκι του και μας παρουσίαζε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του και εγώ ήμουν ο πιστός βοηθός του. Έτσι από παιδί έβλεπα πως ο τρόπος να κοινωνικοποιηθείς είναι να κάνεις τον άλλον να γελάσει. Αυτό ως παιδί το αποθήκευα μέσα μου. Έτσι μου βγαίνει και εμένα στη ζωή μου ως αυτονόητο να κάνω τον άλλον να γελάσει δε καταβάλλω προσπάθεια σε αυτό, μου βγαίνει αβίαστα. Αν και ήμουν πολύ ήσυχο παιδί, έχω να το λέω και ας μη με πιστεύουν», ενώ λίγα χρόνια μετά, στο The 2night show, είχε αποκαλύψει πως έχει δυο αδέρφια - από διαφορετική μαμά - δίδυμα μεταξύ τους - 10 χρόνια μικρότερα από αυτόν, ένα εκ των οποίων του μοιάζει, ο Χρήστος.

Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τον Κώστα, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η σύντροφος του Κώστα βρίσκεται κοντά στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό μετακόμισαν σε νέο σπίτι και αναμένουν να φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει πως δεν έχει τόσο στενές σχέσεις με τα αδέρφια του αλλά.. ένα παιδί πάντα φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά κι άλλωστε είναι γνωστό πως ο Νίκος αγαπά πολύ τα παιδιά. Να υπενθυμίσουμε μάλιστα πως εδώ και καιρό προσπαθεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για υιοθεσία (δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγησή του) ώστε να αποκτήσει ένα δικό του.

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και με έναν πόνο!