Κατερίνα Ζαρίφη: «Πού υπογράφω για να φύγω;» - Το ασύλληπτο περιστατικό της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Πού υπογράφω για να φύγω;» - Το ασύλληπτο περιστατικό της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον ΑΝΤ1

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» μετά το αρκετά στενάχωρο ξεκίνημα των παρουσιαστών (δείτε εδώ τον λόγο) ήταν καλεσμένη στο πλατό, η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντεξη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στην τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και το θέμα των κιλών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολυσυζητημένη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στον Πρωινό Καφέ του Ant1.

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και όχι μόνο

«Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με λεφτά τέτοια, με Μουτσινά θεούλη… και ξεκινάμε. Θυμάμαι η πρώτη εκπομπή με τον Πρωινό Καφέ είχε κάνει 55%. Eurovision, αγάπη μου» ξεκίνησε να περιγράφει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Φεύγουμε και την επόμενη μέρα βλέπω τα μεσημεριανά και ξεκινάει ένα γλεντοκόπι: «stand up ίσως, comedy όχι». Και λέω στον Νίκο: Χριστέ μου, τι μας λένε; Μιλάμε για βρισίδια. «Μα πώς πήγαν μ’ αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;», «Μα πώς πήγε ένας χωρίς μαλλιά να κάνει εκπομπή;». Ήταν όλο τρελό» πρόσθεσε.

«Τότε το δεδομένο Κούκλα-Μπούκλα επικρατούσε στην τηλεόραση, ήταν λίγο δεδομένο και αυτό μας χτυπούσαν, ότι δε μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε κι αυτοί. Δεν θεωρώ ότι με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή και είδα πράγματα να γίνονται μετά σε άλλες εκπομπές» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Πρωινό Καφέ, ενώ παραδέχεται ότι δεν το έχει μετανιώσει.

«Σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με τα απέναντι. Όμως, εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Έτσι φάγαμε αυτό το βατερλώ» συμπλήρωσε.

«Η εκπομπή πήρε μέχρι Μάρτη. Κόπηκε στα γενέθλιά μου, γύρω στις 26 Μαρτίου. Αλλά πραγματικά ήταν η απελευθέρωση. Δε νομίζω ότι έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από εκείνο το ραντεβού με τον κύριο Λεβέντη, που μας είπε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

Δεν πειράζει, του λέω! Είχα πάρει εγώ την τσάντα… πού υπογράφω, λέω, να φύγω;» έκλεισε με χιούμορ την περιγραφή της η Κατερίνα Ζαρίφη.