Δεν πήρε βραβείο και ξίνισε τα μούτρα της - Η αντίδραση της Άντζελα Μπάσετ στα Όσκαρ 2023

Βίντεο από την στιγμή της απονομής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν πήρε βραβείο και ξίνισε τα μούτρα της - Η αντίδραση της Άντζελα Μπάσετ στα Όσκαρ 2023

Τα χθεσινοβραδινά (12/3) βραβεία Oscars 2023 ολοκληρώθθηκαν επιτυχώς και οι καλλιτέχνες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, πήραν τα "κύπελα" τους και το γιόρτασαν μέχρι πρωιάς (δείτε εδώ τους νικητές).

Στην διοργάνωση έγιναν πολλά! Από την μία η ταινία που σάρωσε τα πάντα και όλοι οι ηθοποιοί της πήραν όλα τα βραβεία και από την άλλη η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Lady Gaga, που όλοι θαύμασαν, η οποία στο κόκκινο χαλί εντυπωσίασε με το μαύρο στενό φόρεμα της, αλλά στην σκηνή των Oscars άλλξε και φόρεσε τις... φόρμες της και ερμήνευσε ένα τραγούδι.

Βέβαια, εκτός από τους νικητές των βραβείων, υπάρχουν και οι ηττημένοι από τις υποψηφιότητες, που ήταν τόσο κοντά στο να κερδίσουν το χρυσό αγαματίδιο. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Άντζελα Μπάσετ, η οποία όταν δεν άκουσε το όνομα της για τον Α' γυναικείο ρόλο, δεν της άρεσε και τόσο.

Η αντίδραση της Άντζελα Μπάσετ όταν δεν κέρδισε το Oscar

Το βραβείο πήρε τελικά η Τζέιμι Λι Κέρτις με την Μπάσετ να μην δείχνει και τόσο ενθουσιασμένη – και όπως την κατέγραψαν μάλιστα οι κάμερες, δεν σηκώθηκε καν από την θέση της για να χειροκροτήσει την αντίπαλό της. Ορισμένοι χρήστες του Twitter, που δεν γινόταν να μην σχολιάσουν αυτή την διοργάνωση, απογοητεύτηκαν που είδαν την πρωταγωνίστρια του «Black Panther» να φέρεται τόσο εγωιστικά, ενώ άλλοι απλώς απογοητεύτηκαν που δεν κέρδισε η Μπάσετ.

«Η αντίδραση της Άντζελα Μπάσετ με πληγώνει» ανέφερε κάποιος: «Ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε αυτό το Όσκαρ… η Άντζελα Μπάσετ θα μπορούσε να χειροκροτήσει την νικήτρια. Το να κάθεσαι εκεί και να μην χειροκροτάς επειδή δεν κέρδισες...».

«Η αντίδραση της Άντζελα Μπάσετ στην αναφώνηση του ονόματος της Τζέιμι Λι Κέρτις,.. μπορείτε να καταλάβετε πόσα θα σήμαινε για εκείνη αυτό το Όσκαρ. Είναι, ήταν και θα είναι πάντα απίστευτη. Ελπίζω να τη δω σύντομα σε αυτή τη σκηνή, έγραψε ένας άλλος χρήστης του twitter.