«Και μένα κατίνα με λένε, δεν είναι κάτι τόσο κακό» - Η απάντηση της Καινούργιου για την "επίθεση" κατά της Ελευθερίου

«Εγώ δεν προσβάλλομαι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Και μένα κατίνα με λένε, δεν είναι κάτι τόσο κακό» - Η απάντηση της Καινούργιου για την

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 13/3, συζητήθηκαν οι εξελίξεις του Survivor All Star, οι οποίες ήταν καταιγιστικές (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν). Αυτό, όμως, έδωσε την ευκαιρία στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, να ξεκαθαρίσει σχετικά με την δηλώσεις που είχε κάνει για μία συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη.

Πρόκειται για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τον Μάριο Πρίαμο για την σχέση τους και το "σατανικό" του σχέδιο να διώξει τον Στάθη Σχίζα από το παιχνίδι (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει η παρουσιάστρια για εκείνη), πράγμα που κατάφερε και πλέον εκείνος βρίσκεται στην Τήνο για προσευχή με την σύντροφό του.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον χαρακτηρισμό της Ελευθερίου ως κατίνα

«Αυτό με το κατίνα, επειδή το χρησιμοποίησα και εγώ την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια λαϊκή ρήση. Και μένα Κατίνα με λένε. Κατερίνα, Κατίνα δεν είναι κάτι τόσο κακό. Εγώ που με λένε Κατερίνα, δεν προσβάλλομαι. Το λέω γιατί διάβασα διάφορα. Δεν είναι Twitter, είναι από κάποιους που έχουν γίνει σχολιαστές των πάντων», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στον αέρα και στη συνέχεια προχώρησαν στην μήνυση που ετοιμάζει η παίκτρια στον Μαρτίκα.

Διαβάστε επίσης: Παρασκήνιο - Παίκτρια χτύπησε τον Μάριο Πρίαμο!

Λιποθύμησε στα γυρίσματα η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου που την εξόργισε

Στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor All Star θα επικρατήσουν για ακόμα μια φορά τα ευτράπελα στις καλύβες τόσο των Μπλε όσο και των Κόκκινων! Πέραν του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και λίγο πριν οι παίκτες μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν (δείτε εδώ ποιοι τρεις θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση), το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου με μια της λιποθυμία!

Ποια θα είναι η αντίδραση του πρώην της πια Μάριου Πρίαμου και γιατί θα εξοργιστεί η τραγουδίστρια;

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας 13/3 στην εκπομπή Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, η τραγουδίστρια θα χρησιμοποιήσει την λιποθυμία της για να σταθεί για ακόμα μια φορά απέναντι από τον Μάριο Πρίαμο!

Συγκεκριμένα, αφού θα λιποθυμήσει ο Μάριος Πρίαμος θα δείξει μια απίστευτη αδιαφορία η οποία θα τσιτώσει την Ελευθερίου. Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα την μεταφέρει στον γιατρό του νησιού κι εκείνη αφού συνέλθει θα κατηγορήσει ξανά τον Κύπριο λέγοντας πως δεν νοιάστηκε καθόλου και την άφησε στο έλεος του Θεού.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τον σχολιασμό του εν λόγω ρεπορτάζ ειπώθηκε και συγκεκριμένα από την Έλενα Χριστοπούλου ότι η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να είναι μια πάρα πολύ ερωτευμένη γυναίκα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει πως «δεν έχει καταλάβει πόσο εκτίθεται».