«Έχει να κάνει με μαύρη μαγεία» - Γνωστός ''προφήτης'' φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν

«Οι αρχές πρέπει να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει να κάνει με μαύρη μαγεία» - Γνωστός ''προφήτης'' φέρνει νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν

Η Μαντλίν Μακάν, το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007 στο θέρετρο της Πορτογαλίας που παραθέριζε με τους γονείς της εξακολουθεί να αποτελεί ένα περίεργο μυστήριο εξαφάνισης και σε κάθε περίπτωση αυτό έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, πως μέσω μίας επιστολής που είχε σταλεί στους γονείς της μήνες πριν την ήθελε νεκρή (διαβάστε εδώ τι τους έγραψαν). Μια νέα ωστόσο μαρτυρία έρχεται να φουντώσει την ανησυχία γύρω από όλη αυτή την εξαφάνιση.

Πιο αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος Άθως Σαλομέ, είναι ένας αυτοαποκαλούμενος προφήτης που μπορεί και βλέπει μπροστά 20 χρόνια και παραπάνω και έτσι μίλησε για την όλη υπόθεση με το μικρό κοριτσάκι τονίζοντας, πως είχε προβλέψει όσα συμβαίνουν.

Οι προβλέψεις του Άθως Σαλομέ για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν

Ο Άθως Σαλομέ είπε στην Daily Star: «Εδώ και μέρες βλέπω νέα για τη Μαντλίν, πολλές υποθέσεις και πολλά μέντιουμ να αναφέρουν πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η εξαφάνιση του μικρού παιδιού «δεν ήταν τυχαία.

Υπάρχει κάτι σκοτεινό σε αυτή την υποτιθέμενη εξαφάνιση, έχει να κάνει με μαύρη μαγεία, η εξαφάνισή της δεν ήταν τυχαία. Οι αρχές πρέπει να ανοίξουν ξανά την υπόθεση και να διερευνήσουν ενδελεχώς ποιος γνώριζε τη Μαντλίν, πρέπει να κληθούν στενοί άνθρωποι, γονείς, όλη η οικογένεια, φίλοι και ύποπτοι ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Γη έχει ορκιστεί ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό για αυτό, ελπίζω και προσεύχομαι ότι αυτή η υπόθεση θα διαλευκανθεί χωρίς ψέματα και υποθέσεις», είχε πει ο Άθως Σαλομέ.

Μαντλίν Μακάν: Η ιδιωτική ερευνήτρια της υπόθεσης μιλάει στο «Πάμε Δανάη»

«Το 2019 συνδέθηκα επίσημα με την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, όταν βρήκα στοιχεία σχετικά με έναν άνδρα ή τον ύποπτο της υπόθεσης στη Γερμανία. Είμαι επίσης ιδιωτική ερευνήτρια και μεταφυσική ντετέκτιβ. Βασικά, η πρόβλεψή μου ήταν ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή. Όταν η Τζούλια Βέντελ ξεκίνησε να δημοσιεύει πράγματα σχετικά με την υπόθεση στο Instagram και παντού άρχισε η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μου να αναρωτιέται εάν είναι η αληθινή Μαντλίν ή όχι», είπε αρχικά η ερευνήτρια.

Η ιδιωτική ερευνήτρια δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» πως η σχέση της 22χρονης Τζούλια Βέντελ με την οικογένειά της δεν είναι καλή: «Η οικογένειά της δεν είναι χαρούμενη που η Τζούλια θέλει να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας καταλάβαμε ότι έχει βιαστεί όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές φορές. Δεν μπορούσε να βρει παιδικές φωτογραφίες της από την ηλικία των 6 μηνών έως 7 χρονών. Η μητέρα της Τζούλια δεν θέλει καθόλου να συμμετέχει σε καμία συνέντευξη ή να αποκαλύψει οτιδήποτε για να γίνει τεστ DNA.

Η Τζούλια είναι η Τζούλια. Είναι μία νέα κοπέλα που δεν έχει καλό παρελθόν και την ίδια ώρα έχει βιαστεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Όταν μου είπε ότι μία φωτογραφία που είδε από τον βιαστή ή τον ύποπτο βιαστή που πήρε την Μαντλίν πίσω στο 2017 ήταν η ίδια φωτογραφία που είχε η γιαγιά της στο σπίτι. Οπότε όταν ρώτησε γιατί είχε τη φωτογραφία αυτή στο σπίτι και ποιος είναι αυτός, αρνήθηκαν να απαντήσουν».

Όπως είπε η ιδιωτική ερευνήτρια, οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρι, θα ήθελαν να μάθουν ποια είναι η Τζούλια κι αν όντως είναι η Μαντλίν: «Η ψυχική υγεία της Τζούλια δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Έχει λάβει πολύ αρνητικό feedback, πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια. Επίσης, είναι νέα και ανώριμη και δεν θα εμπλακεί σε τίποτα και ειδικά με τα media που θα διαστρεβλώσουν τα λόγια της και θα τα αντικαταστήσουν με άλλα. Ακόμα θεωρούμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε την έρευνα».