Αποκλειστικό: Που και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη

«Ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι...»

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency
Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Ένας αμετανόητος εργένης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός και πετάει στα ουράνια, αλλά παρόλα αυτά κρατά χαμηλούς τόνους για τα ευχάριστα που του ήρθαν όλα μαζί στη ζωή του...

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν θα γίνει μόνο οσωνούπω μπαμπάς σε 5 μήνες, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU προετοιμάζει και τον γάμο του (δείτε εδώ το δαχτυλίδι που της έδωσε), τον ερχόμενο Μάιο, με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη, που θα γίνει στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στην Κηφισίας.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το ζευγάρι μερικές μέρες πριν βρέθηκε στο ΚΕΠ Κηφισίας και ζήτησε τις ληξιαρχικές του πράξεις γέννησης, μάλιστα οι υπάλληλοι εκεί ενημέρωσαν τον Πάνο Μουζουράκη ότι η δική του θα αργήσει να εκδοθεί γιατί ο ίδιος έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

“Ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, καθώς τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελβετία και θα αργήσουν να έρθουν”, μας ενημερώνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας και συνεχίζει: “Ο καλλιτέχνης μαζί με τη φαρμακοποιό σύντροφό του Μαρία-Σταυρούλα έδειχνε πολύ ερωτευμένος και ενημέρωσε ότι θέλει τα χαρτιά για να παντρευτεί”... Για την ιστορία να πούμε ότι ο coach του “The Voice” έχει φτάσει αρκετές φορές στην... πηγή της εκκλησίας αλλά τελικά δεν ανέβηκε τα σκαλιά για να πιει νερό, μιας και στο παραπέντε ο γαμπρός συνήθιζε να το σκάει!

Η γνωριμία του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κοζάρη

Η γνωριμία του με τη Μαριλού Κοζάρη, φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν έρωτας κεραυνοβόλος που άνθισε το περασμένο καλοκαίρι, λίγο μετά τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, με την οποία ήταν 3 χρόνια μαζί.

Αποκλειστικό: Που και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη

Μάλιστα, ο ίδιος -προφητικά- είχε πει όταν τον ρώτησαν για την τότε σύντροφό του που πρωταγωνιστούσε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του “Έπαθα αγάπη” και για το πόσο εύκολη ήταν η συνεργασία τους: “Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω, θες λαυράκι; Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου. Να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό”. Εντάξει, λοιπόν, άλλαξε χέρια το ποτήρι!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 22/3, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ