«Βρε Μπέτυ...» - Η ερώτηση της Μαγγίρα που έφερε σε δύσκολη θέση το Θάνο Καληώρα

Του ζήτησε συγγνώμη η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βρε Μπέτυ...» - Η ερώτηση της Μαγγίρα που έφερε σε δύσκολη θέση το Θάνο Καληώρα

Την Τετάρτη 22/3 ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του και συγκεκριμένα για ενδιαφέροντα κομμάτια των προσωπικών του αλλά της καριέρας του στο χώρο του θεάτρου.

Ανάμεσα λοιπόν στις ερωτήσεις, που κλήθηκε να απαντήσει ο ηθοποιός η μία αφορούσε σε πρόσφατη δήλωση του, με την οποία παραδέχτηκε ουσιαστικά, πως δεν ήταν πιστός στο γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει).

Η Μπέτυ Μαγγίρα θέλησε λοιπόν να σταθούν στην τοποθέτησή του περί απιστίας με τον Καληώρα να έρχεται σε αμήχανη θέση, κάνοντας σαφές, πως δεν του είναι ευχάριστο να αναφερθούν ξανά στο κομμάτι αυτό, μιας και ανήκει στο παρελθόν.

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση το Θάνο Καληώρα

«Έλα βρε τώρα αστεία πράγματα...αυτό είχε λήξει, είχε τελειώσει και από εκεί και πέρα θεώρησα, πως η μετέπειτα ζωή μου...δεν είχε...ήταν κάτι παρωχημένο. Βρε Μπέτυ μου, ξέρεις αυτό το πράγμα τώρα διαιωνίζεται μια ολόκληρη ζωή...μιλάμε, τώρα, για μια ζωή πριν από 30 - 35 χρόνια και δηλαδή να συζητάς μετά από 30 35 χρόνια, το θεωρώ λίγο παρωχημένο. Αυτό το πράγμα έληξε για μένα, είπα ότι είπα, τελείωσε....μπήκε ας πούμε, στην άκρη. Δε θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό», είπε ο Θάνος Καληώρας.

«Δεκτό και συγγνώμη αν ένιωσες άβολα ή οτιδήποτε...», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα από τη μεριά της.

Η αποκάλυψη του Καληώρα για το περιστατικό λίγο πριν πεθάνει η Παπουτσή

Ο Καληώρας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ, μέσα από την οποία έκανε γνωστές άγνωστες στο κοινό ιστορίες από την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή.

Δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια με το πέρασμα του χρόνου, έτσι δεν είναι;

Η απώλεια ενός ανθρώπου από τη ζωή, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία, είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Τις τελευταίες της στιγμές φοβόταν, γιατί εμείς τη θυμόμαστε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την ασθένεια της;

Πάντα το αντιμετώπιζε με αισιοδοξία όλο αυτό το μαρτύριο και πίστευε πως θα βγει νικήτρια. Δυστυχώς από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή, οπότε δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της.

Φαντάζομαι, ότι αυτό που θα την πίκραινε είναι ότι δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της.

Αυτό ναι. Δυστυχώς η νύφη μου τότε ήταν έξι μηνών έγκυος. Το μόνο παρήγορο είναι ότι με το που έφυγε η Τζέσυ γεννήθηκε η Τζεσούλα. Και μόνο το όνομα της που λες σου έρχεται στο μυαλό η εικόνα και η πληθωρικότητα της.

Παπουτσή - Καληώρας