Τρελά ερωτευμένοι Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας - Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού

Στη Γλυφάδα για βόλτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram + NDP
Instagram + NDP

Εδώ και 6 περίπου μήνες είναι σε σχέση η Βίκυ Κάβουρα με τον Γιώργο Τζαβέλλα με το ζευγάρι να φαίνεται τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ωστόσο προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για αυτόν τον λόγο, τόσο η ηθοποιός όσο και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποφεύγουν να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή αλλά και να μην κάνουν κοινές δημοσιές εμφανίσεις.

Ωστόσο, πρόσφατα, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Γλυφάδα και επιβεβαιώθηκε πόσο αγαπημένοι είναι.

Τα σχετικά πλάνα του ζευγαριού προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 22/3 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας ενώ πριν μερικές μέρες η ηθοποιός ρωτήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αν είναι ελεύθερο ή σε σχέση, με εκείνη να δίνει μια απάντηση όλο νόημα (δείτε εδώ).

Η πρώτη δημόσια έξοδος Βίκυς Κάβουρα και Γιώργου Τζαβέλλα

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι. Βέβαια, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγες εβδομάδες με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύψει με ποιον ταξίδεψε.

Μαζί με το ζευγάρι, ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με την σύντροφό του, Λία Αβραάμ.