«Σ' αγαπώ» - Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση της Ήβης Αδάμου στον Μιχάλη Κουϊνέλη

Με αφορμή τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / iviadamou_
Instagram / iviadamou_

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 22/3 μέρα για τον Μιχάλη Κουϊνέλη, μιας και γιορτάζει τα γενέθλιά του και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος, μιας και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια τα τελευταία χρόνια, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ήβη Αδάμου και την κορούλα της, Ανατολή.

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ μια οικογένεια φωτογραφία από το υπέροχο σπίτι τους). Για αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωή της και να εκφράσει την αγάπη της προς εκείνον.

Έτσι, η Ήβη Αδάμου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με την τούρτα για τα γενέθλια του Μιχάλη Κουινέλη.

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τα γενέθλια του Μιχάλη Κουϊνέλη

«Best dad and husband… Σου ευχόμαστε όλα τα καλά του κόσμου.. τα αξίζεις…σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της. Φυσικά, δεκάδες διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν και έστειλαν με τη σειρά τους τις ευχές τους στον γνωστό τραγουδιστή για τα γενέθλιά του.

Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Η πρώτη γνωριμία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε στο X-factor όταν η 16χρονη τότε τραγουδίστρια έλαβε μέρος και ο καλλιτέχνης ήταν κριτής. Πιο κοντά ήρθαν όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» που έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979 άρα είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου στις 24 Νοεμβρίου το 1993 δηλαδή είναι 28 ετών.

Μέχρι σήμερα είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και περισσότερο να προστατεύσουν την κορούλα τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.