Μεγαλώνει η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση της συζύγου, Nατάσσας Σκαφιδά

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Βαρδής έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με τη σύζυγό, του Νατάσσα Σκαφιδά καθώς μετά τον ονειρικό τους γάμο, έφεραν στον κόσμο τα δύο τους παιδιά, την Κατερίνα και τον Αντώνη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο γιος τους πήρε το όνομά του, από τον πατέρα του τραγουδιστή και αείμνηστο καλλιτέχνη, Αντώνη Βαρδή κάτι, που συγκινεί πάντα τον Γιάννη Βαρδή, σε συνεντεύξεις που παραχωρεί (δείτε εδώ τα λόγια του για το θάνατο του πατέρα του).

Το νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφιδά

Το ζευγάρι και κυρίως η Νατάσσα είναι πολύ ενεργοί στα social media και μάλιστα η ίδια απαθανατίζει πολλές ευχάριστες οικογενειακές στιγμές τους. Αυτή τη φορά σειρά είχε η δημοσίευσή της σχετικά με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, που δεν είναι άλλο από ένα μικρό σκυλάκι, που ακούει στο όνομα Crema.

Βαρδής - Σκαφιδά

Η εξομολόγηση του Βαρδή για τα παιδιά και τη σύζυγό του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη είχε δώσει συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής τη Δευτέρας 30/5 μιλώντας για την οικογένεια του με πολλή ειλικρίνεια:

«Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά.

Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».