Φανή Χαλκιά: Θα είναι κουμπάρα του Μουζουράκη; Aποκαλύψεις μετά την αναγγελία γάμου

Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκει ο άνθρωπος το ταίρι του να να πορεύονται μαζί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φανή Χαλκιά: Θα είναι κουμπάρα του Μουζουράκη; Aποκαλύψεις μετά την αναγγελία γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη, πρόκειται να παντρευτούν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Η αναγγελία μάλιστα του γάμου τους, κυκλοφόρησε στα media πριν από μερικές ώρες (δείτε την εδώ).

Πρώτοι αποκλειστικά στο YOU σας αποκαλύψαμε πως το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ο τραγουδιστής δήλωσε πως κινείται νομικά, λόγω του ότι διέρρευσαν φωτογραφίες της συντρόφου του από το προφίλ της στο Instagram το οποίο το έχει κλειστό.

Νέες αποκαλύψεις για το γάμο Μουζουράκη - Κοζάρη

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φήμες θέλουν την Φανή Χαλκιά να είναι κουμπάρα στο γάμο τους, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Εγώ; Όχι δεν το έχω ακούσει, δεν το ξέρω αυτό», απάντησε αρχικά σε ερώτηση αν είναι κουμπάρα.

«Το μόνο που μοιράζομαι με τον Πάνο και θέλω να του λέω κάθε ημέρα, είναι ότι θέλω τόσο πολύ να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος και χαμογελαστός γιατί του αξίζει», ανέφερε στη συνέχεια.

«Είναι πολύ χαρά να βρίσκουν οι άνθρωποι το ταίρι τους και να πορεύονται μαζί. Είναι μόνο ευτυχία, υπέροχο», ολοκλήρωσε.

Αυτή είναι η σύντροφος του

Η γνωριμία του με τη Μαριλού Κοζάρη, φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν έρωτας κεραυνοβόλος που άνθισε το περασμένο καλοκαίρι, λίγο μετά τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, με την οποία ήταν 3 χρόνια μαζί.

Μάλιστα, ο ίδιος -προφητικά- είχε πει όταν τον ρώτησαν για την τότε σύντροφό του που πρωταγωνιστούσε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του “Έπαθα αγάπη” και για το πόσο εύκολη ήταν η συνεργασία τους: “Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω, θες λαυράκι; Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου. Να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό”. Εντάξει, λοιπόν, άλλαξε χέρια το ποτήρι!

Αποκλειστικό: Που και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη