Ξυλοκόπησαν γνωστό τράπερ - Τον ξεγύμνωσαν μέσα στον δρόμο

Οι σκληρές εικόνες και ο διάλογος τους!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ξυλοκόπησαν γνωστό τράπερ - Τον ξεγύμνωσαν μέσα στον δρόμο

Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες από τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη (δείτε εδώ την απόφαση για τους κατηγορούμενους κουκουλοφόρους) προέκυψε ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού, αλλά αυτή την φορά θύμα της επίθεσης ένας γνωστός έλληνας τράπερ.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό», σήμερα (27/3) Δευτέρα προβλήθηκε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με το θύμα της επίθεσης και την σύντροφο του, να ξυκλοκοπούνται βάρβαρα από τους νεαρούς και να δέχονται υβριστικά και χυδαία σχόλια.

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού τράπερ

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο νεαρός τράπερ με την σύντροφο του, οι οποίοι είχαν κανονίσει να πάνε στο σινεμά και να παρακολουθήσουν μια κινηματογραφική ταινιά, αλλά οι αντίπαλοι ή εχθροί του, τους περίεμναν σε μια γωνία και στην συνέχεια τοπυς επιτέθηκαν, τόσο άγρια.

Μεταξύ άλλων, εκτός από τον άσχημο ξυλοδαρμό, δέχτηκαν και κάποια υβριστικά και χυδαία σχόλια, τόσο ο τράπερ, όσο και η σύντροφος του, η οποία από τον φόβο της ξεκίνησε να φωνάζει και να ουρλιάζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1, τόσο ο ράπερ, όσο και η σύντροφος του δεν προχώρησαν σε κάποια μήνυση και έλυσαν τις διαφορές τους μέσω του instagram.

«Τι θα κάνεις τώρα μωρή, π...; Ε; Γ...! Γ... το σπίτι σου... Ούρλιαξε μωρή! Ούρλιαξε! Νάτος ο κ... του. Ο κ... του εδώ!», ήταν μερικάαπό τα σχόλια που δέχτηκαν.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε λόγο για τα όσα είδε και δεν δίστασε να σχολιάσει, όπως κάνει σε καθημερινή βάση.