Γρηγόρης Πετράκος: «Θεωρώ την πράξη ίση βιασμού!» - Συγκλονίζει με τα λόγια του για τον Διονύση Σαββόπουλο

«Σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Πετράκος: «Θεωρώ την πράξη ίση βιασμού!» - Συγκλονίζει με τα λόγια του για τον Διονύση Σαββόπουλο

Το πρωί της Πέμπτης (27/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» συνδέθηκε με βιντεοκλήση ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παρεξήγηση και την ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και κυρίως την δική του.

Ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την ανάρτηση, που είχε κάνει εναντίον του τραγουδιστή (δείτε την εδώ) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για τα όσα πιστεύει ο ίδιος, σχετικά με το ζήτημα του εμβουλιασμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον Διονύση Σαββόπουλου

«Σχολίασα πολύ ήπια γιατί πραγματικά, η συγκεκριμένη περίπτωση του Διονύση Σαββόπουλου ήταν απαράδεκτη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες, ελάχιστοι, υπέπεσαν σε ένα σοβαρότατο ατόπημα, να ζητήσουν την επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων στον γενικό πληθυσμό, παρά τη θέλησή του. Τα όσα είπα είναι πολύ ήπια σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να πω και σε σχέση με αυτά που έπραξε.

Τη στάση που κράτησε δεν ξέρω αν την παίρνετε ελαφριά, αλλά εγώ την θεωρώ σοβαρότατη, τη θεωρώ μια ναζιστική πράξη, μια πράξη που τον καθιστά εχθρό της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Οποιονδήποτε άνθρωπο ζήτησε την επιβολή μιας ιατρικής πράξης τον κατατάσσω στους ναζιστές. θεωρώ την πράξη αυτή ίση με τον βιασμό. Αυτά τα έκανε ο Μένγκελε, δεν επιτρέπεται να το πει άνθρωπος.

Του Χίτλερ η γνώμη δεν είναι σεβαστή, γιατί επιβάλει. Η γνώμη του είναι καταδικαστέα κι εγώ τον κατατάσσω στους εχθρούς της ελευθερίας και της δημοκρατίας», συπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Πετράκο

Το πρωί της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε η ανάρτηση του Γρηγορη Πετράκου, που σχετίζονταν με την κατάσταση της υγείας του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊόγια άλλη μια φορά.

«Να πούμε ότι και στα δημόσια νοσοκομεία, έχουν καταργηθεί οι κλίνες που είναι αυστηρά για covid. Όταν φτάσει ένας ασθενής με covid σε δημόσιο νοσοκομείο, πηγαίνουν σε ένα δωμάτιο που είναι και άλλοι ασθενείς με covid. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο. Άρα όσοι νοσηλεύονται με κάποια αναπνευστικά προβλήματα που είναι παρενέργειες του covid, μπορούν να νοσηλευτούν και σε ιδιωτικά θεραπευτήρια όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος. Γιατί άφησε αιχμή.

Γρηγόρη, όταν έχουμε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, δημιουργό, δεν είναι ωραίο να κάνουμε μικροπολιτική ακόμα και δίκιο να έχεις σε μερικά πράγματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.