Breakfast at Star: «Είναι άλλο το πέσιμο και άλλο το backstage» - Χαμός για τον τραμπουκισμό της δημοσιογράφου στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

Η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Breakfast at Star: «Είναι άλλο το πέσιμο και άλλο το backstage» - Χαμός για τον τραμπουκισμό της δημοσιογράφου στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

Μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα σχετικά με τον τραμπουκισμό δημοσιογράφου της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, κάτι που διέψευσε αργότερα το Open Weekend και η Ελένη Τσολάκη.

Πολλοί είναι εκείνοι που πήραν θέση και μάλιστα ρεπόρτερ που Mega Καλημέρα που ήταν εκεί εξήγησε αναλυτικά τι πραγματικά συνέβη (δείτε εδώ), ωστόσο το ζήτημα συζητήθηκε και στο Breakfast at Star το πρωί της Δευτέρας 29/5, με τον Ετεοκλή Παύλου να υποστηρίζει έντονα την άποψή του σχετικά με τον τρόπο που η νεαρή δημοσιογράφος του MEGA και το ίδιο το κανάλι χειρίστηκε την κατάσταση.

Χαμός στο Breakfast at Star για την επίθεση σε δημοσιογράφο στον γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη

«Η ιδέα που είχε το "Χαμογέλα και πάλι" ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι. Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι "θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;". Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να πάμε σε ένα θέατρο και μας αρέσει ως ιδέα να δούμε το παρασκήνιο, δεν μπορούμε να πάρουμε μια κάμερα και να πάμε στα καμαρίνια και να τραβάμε τι γίνεται, αυτό θέλει μια άλλη άδεια», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Και η Μαίρη Αργυριάδου πρόσθεσε: «Εκεί το χάσανε! Είχαν μια ωραία ιδέα, που ήταν ένα ωραίο μικροριάλιτι, θα είναι σαν να μην είμαστε, αλλά θα είμαστε στο γάμο με έναν τρόπο. Ήταν έξυπνη ιδέα και τους το δίνω, αλλά έπρεπε η αρχισυντάκτρια να πάρει ένα τηλέφωνο τους άλλους συναδέλφους αρχισυντάκτες. Επειδή είδα ότι θύμωσε ο κύριος Συρίγος, ο αγαπημένος συνάδελφος, να τονίσω ότι είναι άλλο το πέσιμο και άλλο το backstage» (δείτε εδώ το απόσπασμα).