Ήταν σχεδόν 8 χρόνια μαζί - Τι έκανε η Μαρία Σολωμού την ημέρα του γάμου του Μουζουράκη & της Κόζαρη

Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 27/5 τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν όλα πάνω στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη, με το ζευγάρι να ενώνεται και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Οι νεόνυμφοι έζησαν έτσι ακριβώς, όπως θα ήθελαν το γάμο τους, καθώς όλα είχαν σχεδιαστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με τους καλεσμένους να ξεπερνάνε τους 500.

Ο τραγουδιστής και η ιδιοκτήτρια φαρμακείου μπορεί να μη γνωρίζονται πολύ καιρό, ωστόσο όλα ήταν τόσο έντονα, με την εγκυμοσύνη και την πρόταση γάμου να συμβαίνουν πολύ φυσικά!

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Σολωμού από τη Θεσσαλονίκη

Να τονίσουμε, εδώ πως ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε κάνει ξανά πρόταση - που να έχει γίνει έστω γνωστή - αφού οι σχέσεις του με την Τζίνα Βαρελά και πιο πριν με τη Μαρία Σολωμού είχαν απασχολήσει τα φώτα, ωστόσο δεν είχε γίνει νύξη για γάμο.

Σε ότι αφορά, την Σολωμού και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά το Μουζουράκη και συγκεκριμένα την ημέρα του γάμου του, βρισκόταν με φίλους στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μερικές αναρτήσεις στο instagram.

Οι δηλώσεις της Σολωμού για την πολυγαμία

Η Μαρία Σολωμού είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της σχέσης της με τον τράπερ Mente Fuerte (δείτε εδώ την σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε).

Η ίδια είχε κάνει μία αποκάλυψη, η οποία είχε προκαλέσει και είχε συζητηθεί πολύ. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως υπήρχε μία περίοδος στη ζωή της κατά την οποία υπήρχαν πάνω από 3 σύντροφοι στο πλευρό της.

«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων.

Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε για το παρελθόν.

Την Πέμπτη 19/1, λοιπόν, προβλήθηκε στο Πρωινό μας ένα απόσπασμα από το podcast της κατά το οποίο μίλησε ξανά για αυτή την περίοδο και εξήγησε πως παρόλο που κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία δεν φαίνεται να έχει λυθεί αυτό το κομμάτι μέσα της.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είμαι με 3-4 συντρόφους για πολύ γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουνε παρά να πληγωθώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Και συμπλήρωσε: «Σκασίλα μου αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει ορίστε κυρία μου μας κορόιδεψες και να μην έχω τι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».