Μαρίλου Κόζαρη: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη - Πως γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Το who is who της εγκυμονούσας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρίλου Κόζαρη: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη - Πως γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Από την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη (δείτε το εδώ) όλη η showbiz ασχολείται με τον γάμο του, ο οποίος τελικά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 1.500 καλεσμένους, επώνυμους και μη, πολύ χορό, φαγητό και ανεβασμένη διάθεση μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η - πλέον - σύζυγός του και μητέρα του πρώτου καρπού του έρωτά τους, Μαριλού Κοζάρη, ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο off white νυφικό της και ο έρωτας φαινόταν από χιλιόμετρα στα μάτια της. Το όνομά της σήμερα πρωταγωνιστεί σε πρωινές και όχι μόνο εκπομπές αλλά... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνη;

Ποια είναι η Μαριλού Κόζαρη

Η στενή φιλία της Μαριλού με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε παραστεί στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φάνηκε για πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα στις κάμερες η γνωριμία τους ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια:

«Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή και οι δύο από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Από τότε γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα. Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα».

Η Μαριλού είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Η γνωριμία με τον Πάνο

Το πώς γνωρίστηκαν οι δυο νεόνυμφοι, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

«Είμαστε αυτοκόλλητες με τη Μαριλού, την ξέρω κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκε. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω μιας κοινής φίλης, της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor».

Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και τα δύο ανήκουν στην σχεδιάστρια Christina Varotsos. Το νυφικό της ήταν σε απόχρωση σπασμένου λευκού (off white), ραμμένο πάνω της και συγκεκριμένα κεντημένο στο χέρι ενώ χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του γαλλική δαντέλα και γαλλικά υφάσματα. Το στόλιζαν κρύσταλλα και πέτρες Swarovski.

Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Όσον αφορά το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη δεξίωση και στον πρώτο της χορό με τον Πάνο Μουζουράκη, δημιουργήθηκε από γαλλικό μεταξωτό σατέν.

Και τα δυο νυφικά ήταν σε γοργονέ γραμμή γιατί η Μαριλού Κόζαρη παρά το γεγονός πως είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση έχει υπέροχες αναλογίες και ήθελε να αναδείξει το σώμα της με εφαρμοστές γραμμές στα φορέματά της.

Το πέπλο της, επίσης, ήταν μεταξωτό τούλι απλό και λιτό.

Τέλος, όπως μας μεταφέρθηκε, η νύφη, ήθελε τα νυφικά της φορέματα να είναι σε ρομαντικό ύφος για να ταιριάζουν τόσο με το ύφος της όσο και με τον παραμυθένιο γάμο της στην Αίγινα.