Κηδεία Φλωρινιώτη: Τραγική ειρωνεία με το στολισμό στην εκκλησία - Η συγκινητική κίνηση της Αννούλας για τον πατέρα της

Λίγοι ήξεραν αυτή τη λεπτομέρεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, η οικογένεια και το κοινό, που λάτρευε το Γιάννη Φλωρινιώτη την Παρασκευή (9/6) στον Πειραιά στον Άγιο Νικόλαο και συνέχεια ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Κερατσίνι.

Τραγικές φιγούρες ήταν τα δύο παιδιά του εκλιπόντος και η σύζυγος του, Μάρθα οι οποίοι είχαν τεράστια αγάπη στον καλλιτέχνη και μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις τους έδειχναν πολύ ξαφνιασμένοι, καθώς δεν περίμεναν να έρθει αυτή η κατάληξη.

Δείτε επίσης: Κηδεία Φλωρινιώτη: Άνοιξαν το φέρετρο και έριξαν την αγαπημένη του κολόνια - Δάκρυσε στην κάμερα ο γιος του

Η τραγική ειρωνεία στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-Live αποκαλύφθηκε μια τραγική λεπτομέρεια, καθώς έγινε γνωστό, πως τον στολισμό της εκκλησίας τον επιμελήθηκε η κόρη του, Αννούλα, η οποία έβαλε στο ναό τις ανθοστήλες από το γάμο της, που δεν έγινε πριν από δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις της γυναίκας του Φλωρινιώτη στο τελευταίο του αντίο

«Σας ευχαριστώ όλους, που ήρθατε και μα τιμήσατε, ευχαριστώ την παρουσία σας, φερθήκατε πάρα πολύ ωραία. Είναι μια δύσκολη στιγμή τι άλλο να πω, είναι μία δύσκολη ώρα, δεν το περιμέναμε να συμβεί, συνέβη όμως και μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Ήμασταν απροετοίμαστοι. Θα τον αποχαιρετήσουμε όπως ο ίδιος ήθελε και όπως ο ίδιος το άξιζε. Θα παίξει ο μπουζουξής στο μνήμα του το τραγούδι, ήταν ποντιακής καταγωγής, ήταν υπερήφανος.

Δεν είχε επιθυμίες, γιατί δεν ήξερε τι θα του συμβεί, απλά ξέραμε από πριν τι του άρεσε! Του αρέσαν όλα τα κουστούμια, να μην κοροϊδευόμαστε, ο Γιάννης λάτρευε τα ρούχα του, εμείς τον τιμήσαμε με το λευκό όμως. Αφού έτσι του άρεσε, έτσι θα κάνουμε βρε παιδιά! Τον αγαπούσαμε με αυτό που του άρεσε. Σας πληροφορώ, ότι ο Γιάννης ξεκίνησε φτωχός, αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του, υπεράσπισε την οικογένειά του όλη και πολύ κόσμο.

Μια φορά είχα περάσει από μία βιτρίνα στο Σύνταγμα και ήταν μια γούνα και του το λέω τι ωραία, που ήταν. Την επόμενη μέρα πήγε και μου την πήρε με γραμμάτια, χωρίς να έχει λεφτά, αυτό δεν σας λέει κάτι. Για αυτό τον ευχαριστώ και αυτό τα λέει όλα!

Δεν μας ένωσε μόνο η αγάπη για τα παιδιά, μην κρυβόμαστε, από 17 χρονών κοριτσάκι τον είχα. Αν δεν αγαπούσα και τον ίδιο δεν θα γύρναγα. Από την πλευρά μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, ο κόσμος τον ανέβασε στον ουρανό, ένα παιδί από το ορφανοτροφείο, αυτά που είδε ο Γιάννης δεν τα έχει δει κανένας», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.