Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη σπάνια εμφάνισή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν φέρει στον κόσμο τη Λυδία, η οποία σήμερα έχει μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ έχοντας κλείσει τα 19 της χρόνια και σπουδάζοντας στο εξωτερικό.

Η νεαρή κοπέλα και κόρη των δημοσιογράφων έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ παρά τη δημοσιότητα, που έχουν οι γονείς της, αφού δεν τη βλέπουμε συχνά, καθώς διατηρεί και ιδιωτικό λογαριασμό στα social media (δείτε εδώ τη Στεφανίδου και τον Ευαγγελάτο με τα δύο τους παιδιά στο γήπεδο).

Η εμφάνιση της Λυδίας Ευαγγελάτου στο ''The Ellinikon Park-"32η AXDW"

Την Παρασκευή 9/6 ωστόσο ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τη Λυδία σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, αφού έδωσε το παρόν στο ''The Ellinikon Park-"32η AXDW". Η κοπέλα, όπως βλέπουμε έχει μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ και μοιάζει και στους δύο της γονείς.

Λύδια Ευαγγελάτου
Λύδια Ευαγγελάτου

Φωτογραφίες από την βίλα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδία (δείτε πόσο κούκλα είναι η κόρη τους που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα) σίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον. Η οικεία παρουσιαστών, δε, στην Κηφισιά είναι κάτι που θα περάσει στα χέρια τους κάποια στιγμή.

Μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

(δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι τους)