Τρίτος όροφος: «Αυτό δεν ήταν επεισόδιο, σφηνάκι ήταν» - Αντιδράσεις στο twitter με την 15λεπτη πρεμιέρα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Ποικίλα σχόλια για το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρίτος όροφος: «Αυτό δεν ήταν επεισόδιο, σφηνάκι ήταν» - Αντιδράσεις στο twitter με την 15λεπτη πρεμιέρα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Το βράδυ της Δευτέρας (18/9) το τηλεοπτικό κοινό είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πρεμιέρες σίριαλ με το remake των ''Πανθέων'' στο ΣΚΑΪ να συστήνεται στον κόσμο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις) μαζί με το πρώτο επεισόδιο της σειράς ''Ο τρίτος όροφος'' στην ΕΡΤ1.

Η νέα 15λεπτη σειρά, που θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 επικεντρώνεται στην καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων με τις αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα να είναι πολλές και διαφορετικές.

Πιο αναλυτικά, μερικοί χρήστες ενθουσιάστηκαν, άλλοι έδειξαν να βαρέθηκαν, καθώς πολλά σχόλια ήταν εστιασμένα στο κομμάτι του επεισοδίου, που θα έχει διάρκεια 15 λεπτών, με το τηλεοπτικό κοινό να το θεωρεί πολύ λίγο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη σειράς της ΕΡΤ ''Τρίτος όροφος''

Η υπόθεση

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι…

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.

Παρακολουθώντας τη ζωή τους, θα συγκινηθούμε με την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την απομόνωση των μεγάλων ανθρώπων –ακόμη και από τα παιδιά τους, που ελάχιστες φορές έρχονται να τους δουν και τις περισσότερες μιλούν μαζί τους από το λάπτοπ ή τα τηλέφωνα– και παράλληλα θα κλάψουμε και θα γελάσουμε με τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που τους συμβαίνουν…

Ο Γιάννης είναι πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος. Η Υβόννη είναι πιο εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές όμως αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός.

Εκείνος υπήρξε στέλεχος σε εργοστάσιο υποδημάτων, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ύστερα από 35 χρόνια και 2 επιπλέον, μιας και δεν ήθελε να είναι στο σπίτι.

Εκείνη, πάλι, ήταν δασκάλα σε δημοτικό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει στη σύνταξη και να ξυπνάει αργά, μακριά από τις φωνές των μικρών και τα κουδούνια. Της αρέσει η ήρεμη ζωή του συνταξιούχου, το εξοχικό τους τα καλοκαίρια, αλλά τώρα τελευταία ούτε κι αυτό διότι τα εγγόνια τους μεγάλωσαν και την εξαντλούν, ειδικά όταν τα παιδιά τους τα αφήνουν και φεύγουν!