«Αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της

«Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία…»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της

Ήταν 10 Απριλίου του 2015 όταν ο σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου, ο 43χρονος τότε επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα τα οποία τον ώθησαν στην αυτοκτονία.

8 χρόνια μετά, λοιπόν, η Σοφία Μουτίδου, με αφορμή την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη όπου ένας άντρας σκότωσε την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube αναφερόμενη στα προβλήματα ψυχικής υγείας και στο κατά πόσο αυτά μπορεί να επηρεάσουν την ζωή ενός ανθρώπου, καταλήγοντας να δίνει σαν παράδειγμα το προσωπικό της βίωμα.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία…» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος είχε μαζί με την Σοφία Μουτίδου ένα μικρό κοριτσάκι, την Δήμητρα.

Υπενθυμίζεται πως λίγους μήνες μετά την αυτοκτονία του συζύγου της η Σοφία είχε μιλήσει στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Κανείς δεν ξέρει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει.

Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;».