«Έφυγα από την τηλεόραση για ένα χρόνο γιατί δεν ένιωθα καλά...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αρναούτογλου για το συμβόλαιο που "έσπασε"

«Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έφυγα από την τηλεόραση για ένα χρόνο γιατί δεν ένιωθα καλά...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αρναούτογλου για το συμβόλαιο που

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο ίδιος στάθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Ρωτήθηκε για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος πρόσφατα έκανε κάποιες έντονες και αιχμηρές δηλώσεις για τον ίδιο, για τη νέα σεζόν που ξεκινά με τις δύο του εκπομπές, αλλά και για τη στιγμή που πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα πίσω και να απομακρυνθεί από το "γυαλί".

Πιο συγκεκριμένα ο διάσημος μάγειρας ανέφερε για το πρότζεκτ "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου": «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω. Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως στο είδος τους. Παίρνουμε λοιπόν τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους. Μαζί τους και εγώ».

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γι' αυτά τα λόγια, λοιπόν, ο παρουσιαστής, απάντησε: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα στον Ηλία Μαμαλάκη. Να είναι καλά. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, τον φιλώ» και έπειτα δήλωσε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Η φετινή είναι ίσως η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν που είχαμε ποτέ. Πάντα με αγχώνει ο ανταγωνισμός, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, αλλά πάντα το παλεύω. Κάθε πρωί κοιτάω τα νούμερα, μετά από 30 χρόνια».

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Το 2008 σηκώθηκα έφυγα από την τηλεόραση για ένα χρόνο γιατί δεν ένιωθα καλά. Είμαι από τους μοναδικούς παρουσιαστές που "έκοψα" το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά. Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω. Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Θα ήθελα να έχω τον Κασσελάκη καλεσμένο στο The2night Show. Κάτι άλλο;»

Δείτε επίσης: «Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της» - "Πάγωσε" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR