«Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνηθώ» - Έκκληση βοηθείας από την Ιωάννα Τούνη στην πεθερά της

Στην Αθήνα από την Πάτρα η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνηθώ» - Έκκληση βοηθείας από την Ιωάννα Τούνη στην πεθερά της

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μόλις ημέρες μετά τη βάφτιση του γιου της, αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό (δείτε την εδώ) και την Τρίτη 26/9 επανήλθε με νέο story στο προφίλ της, εξηγώντας ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ακριβώς επειδή δεν μπορούσε καλά καλά να κουνηθεί, ζήτησε τη βοήθεια της πεθεράς της, της μητέρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η οποία έφτασε στην Αθήνα από την Πάτρα για να προσέχει τον μικρό Πάρη, όσο εκείνη αναρρώνει.

Η έκκληση βοηθείας της Ιωάννας Τούνη στην πεθερά της

«Υπάρχει ένα μπούκωμα, είμαι άρρωστη βασικά. Χθες είχα 40άρια πυρετό, σήμερα είμαι οκ, γύρω στο 38. Κόλλησα από τον Πάρη, που κάποιος τον κόλλησε στη βάφτιση προφανώς, δεν ξέρω. Πολύς κόσμος, χαμός, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Δεν σας έχω κάνει update από την βάφτιση. Έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Όλα ήταν ονειρεμένα, υπέροχα, έγινε τέλεια δουλειά στη διοργάνωση, όλα. Το φαγητό ήταν τέλειο, όλα σούπερ. Ο Νικηφόρος που τραγούδησε ήταν σοκ! Μπουζούκια, εγώ το έζησα! Ο μπέμπης κοιμόταν, μια χαρά γενικά όλα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει το φόρεμα που φόρεσε στην βάφτιση του γιου της, Πάρη

Και πρόσθεσε: «Και που λες χθες δεν μπορούσα πραγματικά να κουνηθώ, οπότε πήραμε τηλέφωνο τη μαμά του Δημήτρη που μένει στην Πάτρα και της είπαμε "έλα να βοηθήσεις", γιατί δεν άντεχα ούτε να παίξω με τον μπέμπη, ούτε να ασχοληθώ. Ήμουν off τελείως, στο κρεβάτι τέζα. Είναι εδώ πέρα τώρα, πάλι καλά, μας βοηθάει φουλ. Καθαρίσαμε σήμερα και το σπίτι μαζί. Και τώρα κοιμάται ο μπέμπης, κοιμάται και η μαμά κι εγώ έκανα ένα μακιγιάζ να νιώσω λίγο καλύτερα, δεν μπορούσα άλλο να περιφέρομαι έτσι».