«Με έπιασε πανικός» - Η δύσκολη στιγμή της Γιούλικα Σκαφιδά κατά την εγκυμοσύνη της

«Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, να γεράσω με έναν άνθρωπο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της, ούσα και επίσημα πια εγκυμονούσα (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Μέσα από της δηλώσεις της ηθοποιού καταλαβαίνει κανείς, πως προσπαθεί να περνάει ήρεμα αυτήν την πρωτόγνωρη για εκείνη περίοδο, καθώς τη μία φορά, που googlαρε περί τοκετού την έπιασε πανικός.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιούλικα Σκαφιδά από τη στιγμή, που ανακοίνωσε τα ευχάριστα για το μωρό, που περιμένει κάνει όμορφες σκέψεις και ανυπομονεί να κρατήσει το γιο της στην αγκαλιά της για να κάνουν μαζί, όλα όσα έχει ονειρευτεί.

Οι νέα συνέντευξη της Γιούλικα Σκαφιδά για την εγκυμοσύνη της

Πώς αποφασίσατε να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας μέσα από τα social media;

Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις που κάνω και για τη δουλειά μου. Αλλά αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε να φαίνεται και ήταν κάτι που ήθελα πολύ να μοιραστώ. Είμαι τώρα πια στον 7ο μήνα. Δεν το είχα πει σε κανέναν. Το είχε πει στους γονείς μου, στις αδερφές μου και στις ανιψιές μου. Δέκα άνθρωποι το ξέραμε. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν πως πλησιάζει ο καιρός, αρχές Δεκέμβρη με το καλό και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Οπότε σκέφτηκα να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ας το πούμε μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή σας;

Έχω σκοπό να φέρω εδώ τη μαμά μου από την Καλαμάτα, όσο αντέξει. Δεν θα δουλέψω για ένα διάστημα σίγουρα. Ακούω ότι θα πελαγώσω, αλλά εγώ σκέφτομαι μετά που θα μεγαλώσει και θα παίζουμε και θα χορεύουμε και έχω μια χαρά και ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω πώς θα είναι. Σκέφτομαι αυτά. Μπήκα σε μια διαδικασία να γκουγκλάρω για τη στιγμή της γέννας και με έπιασε πανικός.

Πώς αποφασίσατε να γίνετε μαμά;

Η εγκυμοσύνη είναι μια απόφαση που προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά. Ίσως επηρεάστηκα από την γέννηση της ανιψιάς μου. Έχω άλλες τρεις ανιψιές από τη μεγάλη μου την αδερφή, τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι. Αν με ρωτούσες πριν 10 χρόνια, θα έλεγα αποκλείεται. Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, να γεράσω με έναν άνθρωπο, αλλά μέχρι εκεί.

Γιούλικα Σκαφιδά

Οι αποκαλύψεις της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει; «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, "τι έγινε αγάπη μου;" λέω "τι έγινε;". "Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικας; Είναι έγκυος". Λέω "Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται". Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε.

Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και όντως μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

Και συνέχισε: «Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ ή αν είναι, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιούλικα γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω, δεν πήρα την άδεια».