«Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή...» - Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες μέρες μετά τη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εκκλησία και το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, το Σάββατο 23/9, μαζί με συγγενείς και φίλους στο πλευρό τους, βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα πρώτα του γενέθλια, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Νονοί του μπέμπη είναι η φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού, Δέσποινα, και ο φίλος του τραγουδιστή, Απόστολος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Αφού, λοιπόν, πέρασαν μερικές ημέρες, η περήφανη μανούλα αποφάσισε να μοιραστεί μερικές αδημοσίευτες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντάς πολλές από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τις συνόδευσε, μάλιστα, με ένα μακροσκελές και τρυφερό κείμενο (δείτε εδώ πόσα παιδιά θέλουν ακόμη να κάνουν).

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος.

Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική (ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους! Σας συστήνω την ομάδα που μας έκανε τόσο μα τόσο ευτυχισμένους και μας χάρισε πανέμορφες αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα, για την οποία θα αναφέρω και σε ανερχόμενες αναρτήσεις περεταίρω λεπτομέρειες!», σημείωσε και έπειτα ξεκίνησε να ευχαριστεί ένα ένα τα πρόσωπα που έκαναν την ημέρα αυτοί, με τους στολισμούς, τα ρούχα, το μακιγιάζ κλπ. πραγματικότητα,