Άφησε στην άκρη το βιβλίο συλλυπητηρίων: «Πάρτε το αυτό από εδώ, η μητέρα μου...» - Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κηδεία

Άσχημα ψυχολογικά ο Ντάνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφησε στην άκρη το βιβλίο συλλυπητηρίων: «Πάρτε το αυτό από εδώ, η μητέρα μου...» - Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κηδεία

Σήμερα 29/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αδερφός του, αποχαιρετούν την μητέρα τους στην Σκιάθο. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο της, την οδηγούν στην τελευταία της κατοικία. Και οι δυο είναι συντετριμμένοι, ωστόσο, στο πλευρό τους έχουν όλα τα πρόσωπα που αγαπούσαν τη μητέρα τους.

Ο Δήμητρα Βαμβακούση παραμένει βράχος στο πλευρό του, ωστόσο, δεν ακολούθησε στο σημείο ταφής της στο νεκροταφείο, λόγω της κατάστασης με την εγκυμοσύνη της.

Η έντονη αντίδραση του Αγγελόπουλου λίγο πριν μπει στην εκκλησία

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, αφού έβγαλαν το φέρετρο από το αυτοκίνητο (δείτε εδώ την στιγμή), ο άνθρωπος από το γραφείο τελετών του έδωσε το βιβλίο συλλυπητήριων που όποιος ήθελε θα έγραφε δυο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε «δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει». Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια πριν μπει μέσα και της πει το τελευταίο "αντίο".

Μάλιστα, ανάμεσα στους ανθρώπους που πήγαν στην κηδεία, ήταν και ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του στο Survivor 2017, Γιώργος Χρανιώτης.

Αποκάλυψη για την κατάσταση της μητέρας του πριν φύγει από τη ζωή

Ο νικητής του πρώτου Survivor έκανε τα πάντα για να γίνει καλά μιλώντας με τους καλύτερους γιατρούς. Μάλιστα, είχε κάνει τάμα δωρίζοντας μία εικόνα της Παναγίας της Εικονίστριας στην Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας.

Φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την απεσταλμένη δημοσιογράφο στην Σκιάθο και της αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε.

«Ο Γιώργος ήταν το καμάρι της, και τα δύο βέβαια, αλλά στον Γιώργο , είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία, Έπαιρνε ζωή από τον Γιώργο, ήταν δυνατός χαρακτήρας και περήφανη γυναίκα. Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η κυρία Στέλλα.