Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Είχα την τύχη να...» - Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της από το Λευτέρη Χαρίτο

«Τώρα είναι δύσκολο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, την οποία παρακολουθούμε στη δραματική σειρά εποχής "Η Μάγισσα" (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις), βρέθηκε προσκεκλημένη στην τηλεοπτική εκπομπή του "ΑΝΤ1", "I love ΣουΚου" που παρουσιάζει η Μπέτυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, λίγο καιρό μετά από τη γέννηση της κόρης της (δείτε εδώ περισσότερα για την κόρη της).

Η προσωπική ζωή της Μαρκέλλας Γιαννάτου

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενόχλησή της, για το γεγονός, πως ζούμε σε μία πατριαρχική κοινωνία και να την προσδιορίζουν με βάση τον εκάστοτε σύντροφο, τον οποίο έχει δίπλα της. Θεωρεί, ότι είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ η καριέρα της πριν από αυτή τη σχέση.

Εξήγησε, πως ήταν ζευγάρι με το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο εδώ και 14 χρόνια, αλλά και πως πριν μείνει έγκυος είχε μία εξοικείωση με τα παιδιά, αφού είχε ο ίδιος ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, αποκάλυψε, ότι «Αυτό με καθυστέρησε να αποφασίσω, ότι θέλω να γεννήσω κι εγώ. Γιατί έχω πολύ καλή σχέση με το μικρό, και αισθανόμουν, ότι αυτό το κομμάτι το καλύπτω. Δεν ένιωσα την ανάγκη πριν, γιατί υπήρχε ο μικρούλης».

Πρόσθεσε, πως ήταν μια συνειδητή επιλογή να κάνει ένα δικό της παιδί, «Δεν έτυχε, πέτυχε! Ήταν μέσα από μία διαδικασία πολύ συγκεκριμένη». Εξιστόρησε, το πως έφτασε σε αυτή την απόφαση, «Άρχισα να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γύρω στα 38- 39, και σκέφτηκα, ότι δεν έχω πολλά περιθώρια». Εκείνη την περίοδο αισθάνθηκε και ένα άγχος λόγω χρόνου, όπως δήλωσε, «ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά, τι θα κάνω». Οπότε, όπως περιγράφει μπήκε στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, για να είναι σίγουρη.

Κατέληξε, πως η καριέρα και ένα παιδί δε συνδυάζεται εύκολα. Διευκρίνισε, ότι «Στη δική μου περίπτωση, δε συνδυάζονται. Και αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Δε θα ήταν δύσκολο. Τώρα είναι δύσκολο, χωρίς τη μαμά θα ήταν αδύνατο». Ενώ εκμυστηρεύτηκε, πως επέστρεψε στα γυρίσματα και τη δουλειά της 15 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Τέλος, είπε, πως το τέλος της σχέσης ήρθε, όταν ήταν έγκυος, και αυτό την επηρέασε πάρα πολύ, και πέρασε πολύ δύσκολα εκείνη την περίοδο. «Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε και με άλλα πράγματα. Ήταν δύσκολο, Πληγώθηκα. Τραυματίστηκα, όλα αυτά», μοιράστηκε. Αν και τώρα για χάρη του παιδιού της, έχει αρχίσει και ξανά βρίσκει τις ισορροπίες της και να είναι καλά. Προσπαθεί να είναι δίπλα στην κόρη της.

Βέβαια, και στα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί ήταν έγκυος και διηγήθηκε μία ιστορία, όπου κατά τη διάρκεια της λήψης μίας σκηνής την πήρε ο ύπνος. Ενώ, ο συμπρωταγωνιστής της, Τάσος Νούσιας είχε την τάση να της χαϊδεύει την κοιλιά.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της ηθοποιού: