Η αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Σίσσυ Χρηστίδου - «Διαπίστωσα πάντως ότι δεν κατάλαβαν...»

«Στο Ελλαδιστάν 2.0 είδηση είναι ο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

O Δημήτρης Παπανώτας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στην Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ξέσπασμα της στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι σήμερα 30/9, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος.

«Πείτε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι εγώ είναι το χειρότερο παιδί στον χώρο, δεν ξέρω άλλους κακούς. Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να με μιληθούν, άλλη όχι με μεγάλη επιτυχία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του δημοσιογράφου του Happy Day στον ALPHA., με την παρουσιάστρια του MEGA μετά την προβολή του βίντεο να προχωρά σε μερικές πολύ αιχμηρές δηλώσεις (δείτε εδώ).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα για την Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της

«Δεν είδα όλη τη συζήτηση που με αφορούσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Την πέτυχα κάπου στη μέση. Διαπίστωσα πάντως ότι δεν κατάλαβαν μάλλον τα όσα είπα! Απορώ που βρήκαν τα "υπονοούμενα" . Δε μιλάω ποτέ με υπονοούμενα. Είμαι πάντα σαφής για όσους κατανοούν τον λόγο μου. Αν δε θέλω να πω όνομα ή μιλάω γενικά, αφορά δηλαδή το σχόλιό μου πολλούς, ή φωτογραφίζω με σαφήνεια, τουλάχιστον για τους γνωρίζοντες, άτομο ή άτομα..

Επίσης δεν ταύτισα την κακία με την ειλικρίνεια, αλλά την "κακία" με την ειλικρίνεια. Ήθελα να πω ότι η "κακία" είναι ένας χαρακτηρισμός που λατρεύουν να μου δίνουν ανταγωνιστές ή πραγματικά κακοί άνθρωποι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν.. αντέχουν την ειλικρίνεια μου. Δεκαετίες τώρα! Ή διότι ως γνωστόν, όσα δε φτάνει η αλεπού... Το τίμημα μάλιστα αυτής μου της ειλικρίνειας το πλήρωσα (ακριβά) και συνεχίζω να το πληρώνω. Είναι όμως θέμα παιδείας και αρχών. Ναι, δε λέω ψέματα γιατί έτσι έμαθα από παιδί. Όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και στις σχέσεις μου και στην κοινωνική μου ζωή. Αυτός είμαι και έτσι νιώθω εντάξει, ήρεμος.

Φυσικά Σίσσυ μου και έχω μιλήσει αρνητικά ΚΑΙ για προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζομαι. Μάλλον δε το έχεις δει. Ούτε εκεί κάνω εκπτώσεις ειλικρίνειας. Δεν αφορούσαν βέβαια τα σχόλια μου τον Σασμό, πώς θα μπορούσε άλλωστε? Βρίσκω αυτή τη σειρά ένα αριστούργημα. Έχω όμως σχολιάσει το just, τον Νίκο Κοκλωνη, το Bachelor και τον παρουσιαστή του, και άλλα προϊόντα του σταθμού με τα οποία δε συμφωνούσα. Και είναι πολλά. Δε νιώθω υπάλληλος αλλά δημοσιογράφος.

Και οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να νιώθουν (και να είναι) ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ιδιαίτερα όταν εκφράζουν άποψη και δε μεταφέρουν είδηση Αλλά φυσικά στο Ελλαδιστάν 2.0 είδηση είναι ο ανεξάρτητος και ελεύθερος να εκφράσει την ειλικρινή του άποψη, δημοσιογράφος ... Και είναι προς τιμήν των σταθμών όπου απασχολήθηκα και των εκπομπών που ή παρουσίασα ή συμμετείχα, που σεβάστηκαν την ανάγκη μου για ειλικρίνεια. Για λίγο ή πολύ. Με ένα θα συμφωνήσω με την Σισσυ. Αλήθεια είναι ό,τι δεν είναι ψέματα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να εκφράσεις πάντα την αλήθεια. Μπορείς απλά να σιωπήσεις. Είσαι όμως, κατ'εμέ , υποχρεωμένος να μην λες ψέματα...», έγραψε χαρακτηριστικά.